Data
13 de October de 2019

La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia en direcció a Fira València els dies 14 i 15 d’octubre

El recinte firal acull estos dos dies les proves de selecció del concurs televisiu Operación Triunfo
Les freqüències de pas seran de 20 minuts i l’horari establit és de 6 a 22 hores

La Generalitat facilitarà els dies 14 i 15 d’octubre el desplaçament en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a les proves de selecció del programa televisiu Operación Triunfo.

Esta mateixa setmana està previst també serveis especials amb destinació a Fira València, amb motiu de la celebració del Saló Internacional de la Franquícia  i URBE (Fira Immobiliària del Mediterrani).  
 
Durant estos dos dies, el tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts, en l’horari establit des de les 6.00 fins a les 22 hores. 
 
El primer tramvia des de Serrería circularà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim des d’esta parada serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...