Data
29 de December de 2019

La Generalitat oferirà servici ininterromput les 24 hores en Nit de cap d’any amb Metrovalencia

Un total de 167 metros i tramvies desplaçaran els usuaris per València i la seua àrea metropolitana

Les circulacions addicionals enllaçaran amb l’inici de les ordinàries del dia 1 de gener 
 

La Generalitat incrementarà un 36,88% el servici de Metrovalencia en Nit de cap d’any respecte a 2018, a fi de facilitar la mobilitat dels usuaris per València i l’àrea metropolitana les 24 hores de l’últim dia de l’any i el primer de 2020. D’esta manera, els 122 metros i tramvies llocs en circulació el passat any augmentaran fins a 167, la qual cosa significa augmentar en 45 unitats, més d’un terç de l’exercici anterior.

Per segon any consecutiu, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat un dispositiu de Metrovalencia per a la Nit de cap d’any que enllaçarà amb l’inici de les circulacions ordinàries de l’1 de gener, per la qual cosa els desplaçaments estaran coberts durant tota la Nit de cap d’any.

Els destins a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servici fins a les 3 hores de la matinada aproximadament des de les estacions de València, prenent com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la que confluïxen les Línies 1, 2, 3, 5 i 9.

A partir d’eixa franja horària i fins a l’inici del servici de l’1 de gener, els trens finalitzaran destí en Aeroport, Marítim Serrería, Alboraya-Peris Aragó, Paterna, Seminari  i Torrent Avinguda amb una freqüència de 40 minuts, que es reduiran a 20 minuts en els trams comuns subterranis.

En les línies 4, 6 i 8 de tramvia se circularà tota la nit amb una freqüència de pas als seus destins de 40 minuts, tenint en compte que la L4 tindrà com a final Vicente Andrés Estellés, excepte dos unitats que arribaran a Mes del Rosari. Per la seua banda, la L8 tindrà una freqüència de 60 minuts entre les 23.35 i les 00.35 hores, entre les 02.35 i les 03.35 hores i des de les 7.55 hores fins a enllaçar amb el servici regular de l’1 de gener.

FGV recomana als usuaris que s’informen través de la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...