Data
03 de July de 2019

La Generalitat oferix servici de tramvia a Fira València amb motiu de DreamHack

Del 4 al 7 de juliol se celebra en el recinte firal este esdeveniment dedicat a la cultura i l’oci digital
 
La freqüència de pas els dies laborables serà de 30 minuts i el cap de setmana entre 30 i 40 minuts

La Generalitat, a través de Metrovalencia, posa en funcionament a partir del dijous 4 i durant el pròxim cap de setmana servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la novena edició en València del festival digital DreamHack.
 
DreamHack és un festival dedicat a la cultura i oci digital, creat a Suècia en 1995, que compta amb el rècord Guinness del festival digital més gran del món.
 
Durant la celebració d’esta trobada, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 30 minuts el dijous i el divendres, i entre 30 i 40 minuts el dissabte i el diumenge.
 
D’esta manera, els dies 4 i 5, el primer tramvia des de Doctor Lluch ho farà a les 6.10 h. L’últim des d’esta estació serà a les 21.30 h. Des de Fira, el primer serà a les 7.04 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.
 
El dissabte dia 6, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6 h i l’últim a les 21.30 h. Des de Fira, el primer ho farà a les 6.54 h i l’últim a les 22.19 hores.
 
El diumenge dia 7, el primer comboi a circular des de Doctor Lluch ho farà a les 7.20 h i l’últim a les 21.30 hores. Des de Fira, l’inici es realitzarà a les 8:15 h i el final a les 22.19 hores.
 
Connexió Línia 2
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrevalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.com i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...
09 - 05 - 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...
08 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Dia Màgic by FIMI

Del 10 al 12 de maig se celebra el certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas...