Data
03 de December de 2019

La Generalitat oferix servici especial de tramvia de Metrovalencia per a acudir a la Fira de l’Automòbil i Vehicle d’Ocasió

Se celebra del 5 al 8 de desembre amb una freqüència de pas de 20 minuts el dijous i entre 30-40 minuts el dissabte, diumenge i el festiu

Línia 2 també comunica amb el recinte firal en l’estació Les Carolines-Fira

La Generalitat posa a partir del dijous i fins al diumenge servicis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira de l’Automòbil, Vehicle d’Ocasió i Comercial que se celebra en esta edició del 5 al 8 de l’últim mes de l’any.

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts el dia 6, laborable, i, entre 30 i 40 minuts, el dissabte 7, el diumenge 8 i el festiu 6, sempre entre les 6 hores i les 22 hores.

El dia 5 de desembre, el primer tramvia des de Serrería amb destinació a Fira eixirà a les 6 h, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. En sentit invers, des de Fira a Doctor Lluch, la primera unitat circularà a partir de les 6.40 h. L’últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22.19 h i des de Doctor Lluch a les 21.29 hores.

El dissabte 7, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores. En sentit invers, des de Fira a Doctor Lluch, la primera unitat circularà a partir de les 6.54 hores. L’últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22.19 h i des de Doctor Lluch a les 21.30 hores.

El divendres 6 festiu, Dia de la Constitució, i el diumenge 8, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 7.20 h, mentres que l’últim des de la parada de Fira ho farà a les 22.19 hores. El primer des de Fira eixirà a les 8.15 h i l’últim des de Doctor Lluch a les 21.30 hores.

A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...