Data
06 de March de 2020

La Generalitat oferix servicis especials de Metrovalencia per les mascletades del cap de setmana

El reforç diürn en les línies de metro els dies 7 i 8 serà de 12.30 a 15 hores

El servici nocturn del sábado7 facilitarà la tornada de la Cavalcada del Ninot i l’assistència a la mascletà de colors a mitjanit

La Generalitat oferix els dies 7 i 8 de març reforços de les línies de metro per a les mascletades del cap de setmana de les Falles 2020. Per la seua banda, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places.

D’esta manera, durant este cap de setmana previ a la setmana fallera i a fi de facilitar el desplaçament a les milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a disfrutar de les mascletades, es reforçarà el servici de 12.30 a 15 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.

En el cas concret del diumenge dia 8, el reforç del migdia continuarà fins a les 21 hores, segons horaris i destins, per a cobrir les necessitats de mobilitat per la celebració de la manifestació vespertina del Dia de la Dona.

A més, gràcies al servici nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 7 els usuaris podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot o desplaçar-se fins a la plaça de l’Ajuntament per a assistir a la mascletà de colors que tindrà lloc a mitjanit.

Esta ampliació horària també es podrà aprofitar el divendres 13, per la Cavalcada del Patrimoni, per l’espectacle nocturn de mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i la celebració de nombroses revetles populars en distints punts de la ciutat.

Per a qualsevol consulta, els clients poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...