Data
06 de March de 2020

La Generalitat oferix servicis especials de Metrovalencia per les mascletades del cap de setmana

El reforç diürn en les línies de metro els dies 7 i 8 serà de 12.30 a 15 hores

El servici nocturn del sábado7 facilitarà la tornada de la Cavalcada del Ninot i l’assistència a la mascletà de colors a mitjanit

La Generalitat oferix els dies 7 i 8 de març reforços de les línies de metro per a les mascletades del cap de setmana de les Falles 2020. Per la seua banda, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places.

D’esta manera, durant este cap de setmana previ a la setmana fallera i a fi de facilitar el desplaçament a les milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a disfrutar de les mascletades, es reforçarà el servici de 12.30 a 15 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.

En el cas concret del diumenge dia 8, el reforç del migdia continuarà fins a les 21 hores, segons horaris i destins, per a cobrir les necessitats de mobilitat per la celebració de la manifestació vespertina del Dia de la Dona.

A més, gràcies al servici nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 7 els usuaris podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot o desplaçar-se fins a la plaça de l’Ajuntament per a assistir a la mascletà de colors que tindrà lloc a mitjanit.

Esta ampliació horària també es podrà aprofitar el divendres 13, per la Cavalcada del Patrimoni, per l’espectacle nocturn de mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i la celebració de nombroses revetles populars en distints punts de la ciutat.

Per a qualsevol consulta, els clients poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...