Data
24 de July de 2019

La Generalitat reforça el Tramnochador per a facilitar l’accés al Low Festival de Benidorm les nits del 26 i 27 de juliol

FGV incrementa el servici nocturn del TRAM d’Alacant el divendres i dissabte per a facilitar els desplaçaments a l’esdeveniment musical

Els viatgers que es desplacen en AVE fins a Alacant poden enllaçar gratuïtament amb Benidorm des de l’estació de Luceros

La Generalitat reforçarà este cap de setmana el servici nocturn del TRAM d’Alacant per a facilitar l’accés dels que acudisquen al Low Festival de Benidorm, que se celebra del 26 al 28 de juliol en la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor” d’esta localitat.

En concret, es reforçarà el servici del Tramnochador del divendres i dissabte amb quatre trens més, dos per cada sentit, entre El Campello i Benidorm per a facilitar l’accés i eixida del públic que acudisca al festival.

Els viatgers que arriben en AVE a Alacant, poden realitzar de manera gratuïta el recorregut entre Luceros i Benidorm, gràcies a l’acord existent entre Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i Renfe.

L’estació de FGV a Benidorm, enllaç de les línies que comuniquen amb Alacant (Línia 1) i Dénia (Línia 9), està situada a poc més de cinc minuts del recinte que acull les actuacions previstes.

El Tramnochador i El Mussol de Les Marines són els servicis nocturns del TRAM d’Alacant durant els caps de setmana entre el 5 de juliol i el 31 d’agost. D’esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu.

El Tramnochador oferix servici durant tota la nit entre Alacant i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.

Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, unix Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l’estiu, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitza entre Benidorm i Calp, des d’on contínua el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.

Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72).

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...