Data
25 de January de 2017

L’Associació de Veïns de Benicalap-Entrecamins  visita els tallers del tramvia de Metrovalencia

Desde FGV s’ha explicat que l’empresa ha augmentat els treballs de manteniment dels tramvies i de les infraestructures  

 
Esta agrupació veïnal havia mostrat malestar pels sorolls i vibracions que ocasiona el pas dels tramvies pel barri 

Els representants de l’Associació de Veïns del barri de Benicalap-Entrecamins de València han visitat este matí les instal·lacions dels tallers de Tarongers, en els que es realitza el manteniment dels tramvies que circulen per la xarxa tramviària de Metrovalencia. 

 
A la visita han assistit el director gerent de FGV, Angel García de la Bandera, i el president d’esta agrupació, Josep Bellver i Nieto. En el transcurs de la mateixa se’ls ha explicat als membres d’esta associació els treballs de manteniment que es realitzen als tramvies que circulen per les línies 4, 6 i 8, així com la conservació de les infraestructures.
 
Des d’esta agrupació veïnal s’ha traslladat a FGV les molèsties que provoca, de vegades, el pas dels tramvies pels carrers del barri i que ocasionen sorolls i vibracions.
 
Per part de FGV s’ha explicat als representants veïnals que l’empresa ha augmentat les labors de manteniment dels tramvies i en concret dels bogis d’estos vehicles, amb l’objectiu d’evitar vibracions, tal com es va acordar amb esta entitat fa mesos.
 
En el transcurs de la visita també se’ls ha informat que en les pròximes setmanes es realitzaran treballs de manteniment de les infraestructures tramviàries en eixa zona de la ciutat de València. 
 
Els treballs d’amolado de la via estan inclosos en el Pla de Manteniment de FGV que té com a objectiu millorar les condicions de confort de la xarxa, reduir les vibracions i els sorolls al pas dels trens, prolongar el temps d’utilització de la infraestructura i la seua fiabilitat, incrementar la vida útil dels trens i reduir el consum d’energia.
 
La vista de hui és continuació de la realitzada el passat 16 d’octubre de 2016, als voltants de la parada del tramvia de Garbí, amb la presència del director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, i el director gerent de FGV, en la que es va acordar prendre una sèrie de mesures que hui s’han explicat de manera detallada als representants de l’associació.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...