Data
24 de February de 2018

Les obres en el pont del TRAM d’Alacant sobre la carretera CV-759 obliguen a oferir  servici d’autobús entre les estacions de Creueta i Benidorm

El transport alternatiu es prestarà del 26 de febrer al 14 de març amb parada en les estacions afectades

Els treballs previstos permetran reparar els danys d’esta infraestructura i substituir la plataforma actual per una altra de nova 
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà, amb motiu de les obres previstes en el pont sobre la carretera CV-759, servei alternatiu d’autobús, entre les estacions de Creueta i Benidorm de la Línia 1 del TRAM d’Alacant (Luceros-Benidorm),  del 26 de febrer al 14 de març .    

Els treballs de reparació dels danys i substitució de la plataforma d’este pont situat en la Vila-joiosa obliguen a suspendre temporalment la circulació ferroviària en este tram.  Està previst que el 15 de març el servei ferroviari recupere la normalitat.
 
Al mateix temps les obres obliguen també a tallar la carretera CV-759 en eixe punt, per la qual cosa s’oferirà un itinerari alternatiu.
 
El servei d’autobús previst passarà cada 30 minuts, amb els mateixos horaris existents per al servei ferroviari. En les estacions afectades en este trajecte (Creueta, Costera Pastor, Hospital Vila, C.C. La Marina-Finestrat i Benidorm) s’ha establit parada d’autobús en les seues proximitats. El baixador de Terra Mítica queda fora de servei durant els dies que es prolongue el tall de la circulació ferroviària.
 
Els viatgers que utilitzen l’autobús per a continuar el seu viatge enllaçaran en l’estació de Creueta amb els trens de la Línia 1 en direcció a Alacant i en l’estació de Benidorm amb els de Línia 9 en direcció a Dénia, amb eixida immediatament posterior respecte als horaris actuals. 
 
El recorregut amb autobús entre Creueta i Benidorm s’ha previst en un temps d’uns 45 minuts, superior als horaris que oferix l’actual servei ferroviari.
 
Treballs en el pont
 
El pressupost d’esta actuació que també inclou als ponts de la Línia 9 (Benidorm-Dénia), situats en Teulada i Gata de Gorgos, ascendix a 1.779.282 euros.
 
Les actuacions previstes en este pont permetran retirar l’estructura actual i muntar posteriorment la nova plataforma. Després de les proves de càrrega es procedirà al condicionament final de les infraestructures ferroviàries i les instal·lacions d’energia per al restabliment del servei
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.
 
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...