Data
24 de February de 2018

Les obres en el pont del TRAM d’Alacant sobre la carretera CV-759 obliguen a oferir  servici d’autobús entre les estacions de Creueta i Benidorm

El transport alternatiu es prestarà del 26 de febrer al 14 de març amb parada en les estacions afectades

Els treballs previstos permetran reparar els danys d’esta infraestructura i substituir la plataforma actual per una altra de nova 
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà, amb motiu de les obres previstes en el pont sobre la carretera CV-759, servei alternatiu d’autobús, entre les estacions de Creueta i Benidorm de la Línia 1 del TRAM d’Alacant (Luceros-Benidorm),  del 26 de febrer al 14 de març .    

Els treballs de reparació dels danys i substitució de la plataforma d’este pont situat en la Vila-joiosa obliguen a suspendre temporalment la circulació ferroviària en este tram.  Està previst que el 15 de març el servei ferroviari recupere la normalitat.
 
Al mateix temps les obres obliguen també a tallar la carretera CV-759 en eixe punt, per la qual cosa s’oferirà un itinerari alternatiu.
 
El servei d’autobús previst passarà cada 30 minuts, amb els mateixos horaris existents per al servei ferroviari. En les estacions afectades en este trajecte (Creueta, Costera Pastor, Hospital Vila, C.C. La Marina-Finestrat i Benidorm) s’ha establit parada d’autobús en les seues proximitats. El baixador de Terra Mítica queda fora de servei durant els dies que es prolongue el tall de la circulació ferroviària.
 
Els viatgers que utilitzen l’autobús per a continuar el seu viatge enllaçaran en l’estació de Creueta amb els trens de la Línia 1 en direcció a Alacant i en l’estació de Benidorm amb els de Línia 9 en direcció a Dénia, amb eixida immediatament posterior respecte als horaris actuals. 
 
El recorregut amb autobús entre Creueta i Benidorm s’ha previst en un temps d’uns 45 minuts, superior als horaris que oferix l’actual servei ferroviari.
 
Treballs en el pont
 
El pressupost d’esta actuació que també inclou als ponts de la Línia 9 (Benidorm-Dénia), situats en Teulada i Gata de Gorgos, ascendix a 1.779.282 euros.
 
Les actuacions previstes en este pont permetran retirar l’estructura actual i muntar posteriorment la nova plataforma. Després de les proves de càrrega es procedirà al condicionament final de les infraestructures ferroviàries i les instal·lacions d’energia per al restabliment del servei
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.
 
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...