Data
19 de September de 2016

L´estació d’Estels del TRAM d’Alacant acull demà un punt de donació de sang

La jornada d’arreplega tindrà lloc de 9:30 a 14 hores i de 16:30 a 21:00 hores
 
La campanya es realitza dins de l’acord amb el Centre de Transfusió de la Comunitat valenciana
 
Cada donant rebrà una targeta de transport amb un passe de dos viatges

Una unitat mòbil del Centre de Transfusió d’Alacant es desplaçarà demà fins a l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant per a realitzar una jornada de donació de sang de tots els ciutadans i viatgers que vullguen participar. En esta ocasió, el lema de la campanya és “Ser donant no passa de moda. Dóna sang, salva 3 vides”.
 
Estes campanyes de donació de sang s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), empresa pública de transports dependent de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador, amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana per a participar en les col·lectes i afavorir la difusió de les campanyes de donació.
 
La jornada de donació de sang tindrà lloc de 9:30 a 14 h i de 16:30 a 21 hores, en el vestíbul de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant. Per este acte solidari, cada persona que participe rebrà una targeta de transport del TRAM d’Alacant amb un passe de dos viatges. Des del Centre de Transfusions es recorda que pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pese més de 50 quilos.
 
La col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana es desenrotlla a través de “Línia 0”, iniciativa amb què FGV assumix el compromís de promoure conductes solidàries entre els seus usuaris i participar activament en les campanyes de sensibilització que desenrotllen institucions públiques i entitats sense ànim de lucre.
 
En la dita col·laboració, FGV cedix espais en les estacions de la xarxa de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, així com en l’interior de les unitats, amb la col·locació de panells informatius, per a promocionar les campanyes de conscienciació que tenen com a objecte promoure la donació altruista de sang.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...