Data
10 de September de 2018

Més de 82.000 viatgers han utilitzat els servicis nocturns del Tramnochador i El Mussol de les Marines

Estes circulacions especials s’han oferit del 6 de juliol a l’1 de setembre els divendres i dissabtes nit

El dissabte 11 d’agost ha sigut la nit que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 5.166 usuaris

Els serveis nocturns del TRAM d’Alacant, a través del Tramnochador i El Mussol dels Marines, han desplaçat este estiu un total de 82.941 viatgers, registre que suposa un increment d’un 10,5% respecte als 75.000 els usuaris aconseguits en 2017.

Enguany el Tramnochador i El Mussol dels Marines s’han oferit des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) entre el 6 de juliol i l’1 de setembre, els divendres i dissabtes nit, i la nit del 14 al 15 d’agost.
 
En conjunt s’ha oferit servei nocturn durant 19 dies, sent la nit de l’11 d’agost la que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 5.166 usuaris. L’estació de Mercat ha sigut l’estació que ha registrat més viatgers amb un total de 28.243.
 
Estos serveis  especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que dirigix la consellera María José Salvador, i que tenen com a objectiu augmentar l’oferta habitual que presten el TRAM´d’Alacant i Metrovalencia.
 
El Tramnochador ha oferit servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de San Juan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV ha donat servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. 
 
Per la seua banda, El Mussol dels Marines, ha unit Benidorm i Dénia divendres i dissabtes de l’estiu, amb la particularitat que el servei ferroviari s’ha realitzat entre Benidorm i Calp, des d’on ha continuat el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
 
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...