Data
10 de September de 2018

Més de 82.000 viatgers han utilitzat els servicis nocturns del Tramnochador i El Mussol de les Marines

Estes circulacions especials s’han oferit del 6 de juliol a l’1 de setembre els divendres i dissabtes nit

El dissabte 11 d’agost ha sigut la nit que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 5.166 usuaris

Els serveis nocturns del TRAM d’Alacant, a través del Tramnochador i El Mussol dels Marines, han desplaçat este estiu un total de 82.941 viatgers, registre que suposa un increment d’un 10,5% respecte als 75.000 els usuaris aconseguits en 2017.

Enguany el Tramnochador i El Mussol dels Marines s’han oferit des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) entre el 6 de juliol i l’1 de setembre, els divendres i dissabtes nit, i la nit del 14 al 15 d’agost.
 
En conjunt s’ha oferit servei nocturn durant 19 dies, sent la nit de l’11 d’agost la que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 5.166 usuaris. L’estació de Mercat ha sigut l’estació que ha registrat més viatgers amb un total de 28.243.
 
Estos serveis  especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que dirigix la consellera María José Salvador, i que tenen com a objectiu augmentar l’oferta habitual que presten el TRAM´d’Alacant i Metrovalencia.
 
El Tramnochador ha oferit servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de San Juan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV ha donat servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. 
 
Per la seua banda, El Mussol dels Marines, ha unit Benidorm i Dénia divendres i dissabtes de l’estiu, amb la particularitat que el servei ferroviari s’ha realitzat entre Benidorm i Calp, des d’on ha continuat el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
 
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...