Data
03 de September de 2022

Metrovalencia àmplia el diumenge el servei per a facilitar l’accés al partit que disputen València CF i Getafe CF

  • El servei especial reforçarà les circulacions per a la trobada que es juga a les 21.00 hores a Mestalla
  •  

    Les estacions més pròximes són Aragó (Línies 5 i 7) i Facultats-Manuel Broseta (Línies 3 i 9) i Alameda (Línies 3, 5, 7 i 9)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el diumenge 4 de setembre el servei de Metrovalencia amb motiu del partit de futbol, corresponent a la quarta jornada de la Lliga, que disputaran a les 21 hores, a Mestalla, València CF i Getafe CF.

Metrovalencia ha previst reforçar els serveis de les Línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals, després de la finalització del partit.

Des de l’estació de Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’accedeix a la Línia 5 per a arribar fins a Marítim i a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en línia 7, s’ha previst un tren addicional en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats-Manuel Broseta els trens circularan en línia 3 fins a Rafelbunyol i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà en direcció a Torrent Avinguda, Seminari-CEU i Paterna.

Respecte al tramvia, les persones usuàries podran desplaçar-se, després de la trobada, des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...