Data
05 de September de 2018

Metrovalencia amplia el servei de la Línia 3 durant la nit del divendres al dissabte amb motiu del Ball de Disfresses de Rafelbunyol

FGV reforçarà amb quinze trens especials la connexió entre esta localitat de´l’Horta Nord i València des de les 21.42 a les 7.06 hores

Las principals estacions subterrànies i de superfície d’esta línia entre Rafelbunyol i Avinguda del Cid estaran obertes al públic

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el servei de la Línia 3 de Metrovalencia durant la nit del divendres 7 i la matinada del dissabte 8 de setembre, amb motiu de la celebració del Ball de Disfresses de Rafelbunyol, conegut popularment com el Carnestoltes. 

El servei especial previst en Línia 3, igual que anys anteriors, concentra més circulacions durant tota la nit en el tram comprés entre les estacions de Rafelbunyol i Avinguda del Cid. A més dels serveis habituals, el primer tren de reforç arribarà a Rafelbunyol a les 22.08 h i l’últim 2.07 hores.
 
Ja entrada la matinada, i amb destinació Avinguda del Cid, partiran altres nou trens especials des de Rafelbunyol a les 00.46, 02.20, 03.00, 03.40, 04.20, 05.00, 05.40 i 6.26 hores. A més, una altra unitat, amb destinació Mislata-Almassil, eixirà de Rafelbunyol a les 7.06 hores. D’altra banda, els servicis regulars començaran en la franja horària de les 6 hores.
 
Les principals estacions subterrànies, entre Alboraya Peris Aragó i Avinguda del Cid, i de superfície de la Línia 3 de Metrovalencia estaran obertes durant la nit del divendres i el dissabte de bon matí. Davant de la prevista massiva afluència de passatgers, es reforçarà el personal de seguretat amb vigilants i de supervisió per a evitar qualsevol tipus d’incident que puga produir-se. 
 
En este sentit, cal destacar que FGV ha mantingut distintes reunions amb l’Ajuntament de Rafelbunyol, Guàrdia Civil, Policia de la Generalitat i la Policia Local d’esta mateixa localitat per a desplegar tal dispositiu de seguretat. 
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este serviei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...