Data
28 de September de 2023

Metrovalencia amplia el servici nocturn del dissabte de la Línia 3 amb motiu de les festes de Massamagrell

  • Els trens especials previstos circularan entre l’estació d’aquesta localitat de l´Horta Nord i Avinguda del Cid
  • El dispositiu se suma als trens i tramvias del servici nocturn dels caps de setmana de “A la Lluna de Metrovalencia”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el servici nocturn del dissabte de la Línia 3 de Metrovalencia (Rafelbunyol-Aeroport) amb motiu de la celebració de les festes de Massamagrell.

La resta de línies de metro i tramvia prestaran servici als usuaris fins prop de les tres hores de la matinada, hora de pas pel centre de València, gràcies a l’oferta nocturna “A la Lluna de Metrovalencia” que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

El dispositiu especial previst en línia 3 comptarà amb circulacions addicionals al servici nocturn en el tram comprés entre les estacions de Massamagrell i Avinguda del Cid.

En concret, els trens que reforçaran el servei nocturn habitual del cap de setmana eixiran de Massamagrel cap a Avinguda del Cid a les 1.55 hores, 2.20 hores i 3.15 hores.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servici poden consultar la pàgina web www.metrovalencia.es, el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en l’app oficial, @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...