Data
14 de January de 2019

Metrovalencia amplia la seua oferta de servei amb motiu del partit entre el València CF i el  Real Sporting de Gijón

El partit d’octaus de final de la Copa del Rei es juga a les 21.30 hores en l’estadi de Mestalla 

Les estacions més pròximes són Aragó (L5 i L7) i Facultats (L3 i 9) i des d’Àngel Guimerà es pot transbordar a les Línies 1 i 2 

Metrovalencia reforçarà el dimarts 15 de gener els serveis de metro i tramvia per a facilitar la tornada dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. i el Real Sporting de Gijón, corresponent a la volta dels octaus de final de la Copa del Rei.
 
El partit es disputa a Mestalla a les 21.30 hores i amb este motiu Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les Línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la finalització del partit.
 
Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà circulacions de la Línia 5 a les 23.40 hores cap a Marítim-Serrería i a les .23.53 hores en direcció a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació d’Aragó, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 23.48 hores cap a Torrent Avinguda.
 
Des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà serveis a les 23.45 hores cap a Rafelbunyol i cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar també amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. 
 
Els esmentats transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 00.04 hores fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 00.01 hores en direcció Torrent Avinguda i a les 00.06 hores amb destinació Paterna.
 
Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch per mitjà d’una unitat prevista a les 23.48 hores.
 

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.  

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...