Data
25 de February de 2023

Metrovalencia amplia l’oferta del tramvia per a facilitar l’accés i retorn a la Crida el diumenge

  • S’ha previst que les unitats circulen en composició doble per a oferir un major nombre de places
  • A més, a la finalització de l’acte es posarà en circulació un tramvia addicional des de la parada de Pont de Fusta fins a Vicente Andrés Estellés

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el diumenge, 26 de febrer, la seua oferta de servei en les línies de tramvia de Metrovalencia amb motiu de la celebració de la Crida.

L’acte està previst a les 19 hores a les Torres de Serrano, lloc habitual d’aquesta trobada. Metrovalencia compta amb una parada en Pont de Fusta, pertanyent a la Línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch), que permet un accés ràpid i còmode, amb una freqüència de pas d’un tramvia cada 10 minuts a diferents destins.
Metrovalencia ha establit que totes les unitats de tramvia de la Línia 4 circulen aqueixa vesprada en composicions dobles per a oferir un major nombre de places. A més, en finalitzar l’acte, s’incorporarà un tramvia a la circulació entre Pont de Fusta i Vicent Andrés Estellés per al retorn dels assistents a aquest acte.

Al seu torn, Metrovalencia reforçarà el dispositiu d’atenció a les persones usuàries i de seguretat en la parada de Pont de Fusta.

Aquest servei és el primer dels que l’empresa pública ha previst amb motiu de les pròximes festes falleres i que permetran que les persones usuàries disposen de serveis de metro i tramvia per a assistir als diferents punts d’interés i actes programats durant el dia i la nit.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...