Data
25 de February de 2023

Metrovalencia amplia l’oferta del tramvia per a facilitar l’accés i retorn a la Crida el diumenge

  • S’ha previst que les unitats circulen en composició doble per a oferir un major nombre de places
  • A més, a la finalització de l’acte es posarà en circulació un tramvia addicional des de la parada de Pont de Fusta fins a Vicente Andrés Estellés

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el diumenge, 26 de febrer, la seua oferta de servei en les línies de tramvia de Metrovalencia amb motiu de la celebració de la Crida.

L’acte està previst a les 19 hores a les Torres de Serrano, lloc habitual d’aquesta trobada. Metrovalencia compta amb una parada en Pont de Fusta, pertanyent a la Línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch), que permet un accés ràpid i còmode, amb una freqüència de pas d’un tramvia cada 10 minuts a diferents destins.
Metrovalencia ha establit que totes les unitats de tramvia de la Línia 4 circulen aqueixa vesprada en composicions dobles per a oferir un major nombre de places. A més, en finalitzar l’acte, s’incorporarà un tramvia a la circulació entre Pont de Fusta i Vicent Andrés Estellés per al retorn dels assistents a aquest acte.

Al seu torn, Metrovalencia reforçarà el dispositiu d’atenció a les persones usuàries i de seguretat en la parada de Pont de Fusta.

Aquest servei és el primer dels que l’empresa pública ha previst amb motiu de les pròximes festes falleres i que permetran que les persones usuàries disposen de serveis de metro i tramvia per a assistir als diferents punts d’interés i actes programats durant el dia i la nit.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...