Data
07 de March de 2024

Metrovalencia ampliarà el servici nocturn de cap de setmana per a facilitar la mobilitat pels concerts de Falles

  • Metros i tramvies circularan els dies 8 i 9 fins a les 3.30-4 hores de la matinada, pas pel centre de la ciutat
  • Els destins seran Llíria, Paterna, Bétera, Seminari, Riba-roja de Túria, Torrent Avigunda, Rafelbunyol, Marítim i Aeroport
  • Hi haurà reforç diürn de 10.30 a 21 hores el cap de setmana en L1, L2 i L9, amb especial atenció a l’hora de les mascletaes

Metrovalencia ampliarà el pròxim cap de setmana el servici nocturn fins a les 3.30-4 hores de la matinada aproximadament pel centre de la ciutat per a facilitar la mobilitat que es produirà el divendres 8 i dissabte 9 a causa de la celebració dels concerts de les Falles 2024.

El servici denominat “A la lluna de Metrovalencia” el presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) els divendres, dissabtes i vespra de festius en el metro i tramvia fins a les 2.30 hores aproximadament pel centre de la ciutat, que en esta ocasió es prolongarà fins a les 3.30-4 hores perquè els assistents als concerts puguen tornar als seus domicilis després de les actuacions.

Els destins més freqüents de les línies de metro seran Paterna, Seminari i Torrent Avigunda, en el cas de les Línies 1 i 2, mentres que Rafelbunyol, Torrent Avinguda, Marítim i Aeroport, ho seran en les Línies 3, 5, 7 i 9. No obstant això, els últims trens de la L1, L2 i L9 arribaran fins a Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria, respectivament, a més dels quals circulen habitualment en el servici nocturn del cap de setmana.

Els concerts se celebraran als Jardins de Vivers. El divendres, en ‘El Conciertazo de Falles’, actuaran León Benavente, El y Ella, De Pedro, Innmir y Cebrián. El sábado, en el ‘Pirata Fallas 2024’, será el turno de Delaossa, Sara Socas, Sofía Gabanna y Sa Pena Pena, i finalment SFDK.

Reforç diürn

D’altra banda, Metrovalencia reforçarà este cap de setmana el servici diürn de metro de les Línies 1, 2 i 9 de 10.30 a 21 hores per a facilitar els desplaçaments que es preveuen cap a la capital, incidint especialment de 12.30 a 15 hores per les mascletaes, horari en què les unitats del tramvia aniran a doble composició per a per a duplicar el seu nombre de places.

A més, la Línia 1 prolongarà de Torrent a Picassent el seu destí per a millorar les freqüències de pas d’esta última població, cosa que significarà la circulació de més metres i menys temps d’espera per als usuaris.

Per a qualsevol consulta, els clients i clientes poden trucar al telèfon 900 46 10 46 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv), twitter (@metrovalencia) i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

18 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir a la fira del Vehicle d’Ocasió del 19 al 21 d’abril

La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos i el cap de setmana entre 30 i 40...
10 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València amb motiu de la Fira de la Carrera de la Dona

Els dies 12 i 13 d'abril s'amplia la circulació per a poder assistir al certamen Sport Woman El diumenge 14,...
27 - 03 - 2024

Metrovalencia oferirà servici nocturn quatre dies consecutius des del Dijous Sant fins al Diumenge de Resurrecció

Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores els principals dies de Setmana Santa Els dies laborables...