Metrovalencia ampliarà el servei nocturn de cap de setmana per a facilitar la mobilitat pels concerts de Falles

Els metros i tramvies circularan els dies 10 i 11 fins a les 3.30-4 hores de la matinada, pas pel centre de la ciutat El servei diürn de metro de les Línies 1, 2 i 9 es reforçarà aquest cap...
Continuar llegint
Data
09 de March de 2023

Metrovalencia ampliarà el servei nocturn de cap de setmana per a facilitar la mobilitat pels concerts de Falles

  • Els metros i tramvies circularan els dies 10 i 11 fins a les 3.30-4 hores de la matinada, pas pel centre de la ciutat
  • El servei diürn de metro de les Línies 1, 2 i 9 es reforçarà aquest cap de setmana de 10.30 a 21 hores, amb especial incidència durant les mascletaes

Metrovalencia ampliarà aquest cap de setmana el servei nocturn fins a les 3.30-4 hores de la matinada, aproximadament, pel centre de la ciutat per a facilitar la mobilitat que es produirà el divendres i dissabte degut a la celebració dels concerts de les Falles 2023.

El servei denominat “A la lluna de Metrovalencia” el presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) els divendres, dissabte i vespra de festius en el metro i tramvia fins a les 2.30 h aproximadament pel centre de la ciutat, que en aquesta ocasió es prolongarà fins a les 3.30-4 hores perquè els assistents als concerts puguen tornar als seus domicilis després de les actuacions.

Els destins més freqüents de les línies de metro seran Paterna, Seminari i Torrent Avinguda, en el cas de les Línies 1 i 2, mentre que Rafelbunyol, Torrent Avinguda, Marítim i Aeroport, ho seran en les Línies 3, 5, 7 i 9. No obstant això, els últims trens de la L1, L2 i L9 arribaran fins a Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria, respectivament, a més dels quals circulen habitualment en el servei nocturn del cap de setmana.

Els concerts, que se celebraran de nou en el passeig de l’Albereda, a l’altura de la rotonda pròxima al Jardí de Vivers, obliguen a tancar l’estació d’Alameda del divendres, des de les 18 hores al dissabte a les 6 hores, i del dissabte al diumenge, en el mateix horari.

El divendres actuaran Fangoria, Miss Caffeina, L’Habitació Roja, Nancys Rosses, Chimo Bayo, Fat Gordon, La Luisi, Marien Baker i Tania Bayo. El dissabte serà el torn de Zoo, La Fúmiga, Nonai Sound, Pupil·els, Prod Dj, Colomet, Dj Lauder, Salva Gómez, Víctor Pérez i Carlos Areces & Anibal Gómez Dj.

Reforç diürn

D’altra banda, la Generalitat també reforçarà aquest cap de setmana el servei diürn de metro de les Línies 1, 2 i 9 de 10.30 a 21 hores per a facilitar els desplaçaments que es preveuen cap a la capital, incidint especialment de 12.30 a 15 hores per les mascletaes, horari en què les unitats del tramvia aniran a doble composició per a per a duplicar el seu nombre de places.

A més, el diumenge 12 la Línia 1 prolongarà de Torrent a Picassent el seu destí per a millorar les freqüències de pas d’aquesta última població, cosa que significarà la circulació de més metros i descendir el temps d’espera per a les persones usuàries.

D’altra banda, gràcies al servei nocturn dels caps de setmana, denominat “A la lluna de Metrovalencia”, la nit del dissabte 11 els usuaris i usuàries podran acudir a la mascletà nocturna que es dispararà a mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i a la celebració de nombroses revetles populars que se celebraran en diferents punts de la ciutat.

Per a qualsevol consulta, els clients i clientes poden trucar al telèfon 900 46 10 46 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv), twitter (@metrovalencia) i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

26 - 03 - 2023

FGV facilita la mobilitat per a acudir amb Metrovalencia a CV Skylls en Fira València

Del 27 al 31 de març se celebra la competició de formació professional en la qual l'alumnat pot demostrar les...
20 - 03 - 2023

FGV ha facilitat el major nombre de desplaçaments de la història en Metrovalencia en Falles amb 3,3 milions de viatges

El servei continuat del dia 15 a la matinada del 20 va concentrar 2,3 milions de persones usuàries i els...
14 - 03 - 2023

Metrovalencia facilita la mobilitat en Falles amb servei 24 hores de metro i tramvia del 15 al 20 de març

Des de la plantà fins al cap de la cremà el reforç acostarà a les persones usuàries als principals actes...