Data
10 de May de 2019

Metrovalencia avança diumenge l’inici del servei amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de la Línia 3 entre Machado i Av. Cid a les 6.15 hores

Durant la nit el servei nocturn funcionarà fins a les tres de la matinada

Metrovalencia avançarà diumenge 12 de maig l’horari dels primers serveis de metro, amb la finalitat de facilitar l’assistència de públic als actes que previstos en la Plaça de la Mare de Déu de València, amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats.

El primer tren de Línia 1 eixirà de València Sud a les 5.55 hores amb destinació a Empalme, des d’on tornarà en direcció contrària per a cobrir el recorregut fins a Villanueva de Castellón a les 6.17 hores.
 
A les 6.15 hores partirà un tren de Línia 3 des de l’estació de Machado amb direcció a Avinguda del Cid. A les 6.42 hores, este eixirà d’Avinguda del Cid amb direcció a Rafelbunyol.
 
Estos serveis enllaçaran amb la resta de circulacions previstes en el seu horari habitual de diumenges i festius. Metrovalencia té com a estacions més pròximes Túria, Àngel Guimerà, Plaçad’Espanya, Xàtiva i Colón.
 
Servei nocturn
 
Al ser cap de setmana el servei nocturn de Metrovalencia, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, circularà fins prop les 3 de la matinada. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions s’estableixen entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
Els trens circulen amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraya la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. 
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  
 
En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari.  El últim pas per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc entorn de les 2.30 hores.
 
Actes previstos
 
Els actes per a commemorar la festivitat de la Mare de Déu donaran començament a les 5 hores de la matinada amb la Missa Descoberta que es celebrarà en la Basílica de Mare de Déu. A les 8.00 hores s’iniciarà la Missa´d’Infants.
 
L’acte del trasllat de la Mare de Déu començarà a les 10.30 hores del matí. A les 14.00 hores està prevista una mascletà en la Plaça de l’Ajuntament. A les 18.30 hores s’iniciarà la tradicional Processó que tancarà els actes festius en honor de la Mare de Déu.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’estos serveis poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web (www.metrovalencia.es) i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...