Data
09 de May de 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

Metrovalencia
  • El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de la Línia 3 entre Machado i Av. Cid a les 6.15 hores
  • Durant la nit del dissabte el servici nocturn funcionarà fins a les tres de la matinada

Metrovalencia avançarà diumenge que ve dia 12 l’horari dels primers servicis de metro, amb la finalitat de facilitar l’assistència de públic als actes que es desenvoluparan en la Plaça de la Verge de València, amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats.

El primer tren de Línia 1 eixirà de València Sud a les 5.55 hores amb destinació a Empalme, des d’on tornarà en direcció contrària per a cobrir el recorregut fins a Castelló a les 6.17 hores.

A les 6.15 hores partirà un tren de Línia 3 des de l’estació de Machado amb direcció a Avinguda del Cid. A les 6.42 hores, este eixirà de Avinguda del Cid amb direcció a Rafelbunyol.

Estos servicis enllaçarà amb la resta de circulacions previstes en el seu horari habitual de diumenges i festius. Metrovalencia té com a estacions més pròximes Túria, Àngel Guimerà, Plaça d´Espanya, Xàtiva i Colón.

Servici nocturn

En ser cap de setmana, el servici nocturn de Metrovalencia, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, circularà el divendres i dissabte fins prop de les 3 de la matinada. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins s’establixen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

Actes 

Els actes per a commemorar la festivitat de la Verge donaran principi a les 5 hores de la matinada amb la Missa Descoberta que se celebrarà en la Basílica de Verge. A les 8.00 hores s’iniciarà la Missa d´Infants.

L’acte del trasllat de la Verge començarà a les 10.30 hores i a les 12 hores se celebrarà la Missa Pontifical en la Seu. A la vesprada es desenvoluparà la tradicional Processó amb la qual es tancaran els actes festius en honor de la Verge.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’estos servicis poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web (www.metrovalencia.es), en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv, així com en l’app oficial de Metrovalencia.

 

Notícies relacionades

13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...
08 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Dia Màgic by FIMI

Del 10 al 12 de maig se celebra el certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas...
02 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir este cap de setmana al Saló del Manga en Fira València

El 4 i 5 se celebra en el recinte firal la Japan Weekend, l'esdeveniment de ‘pop culture’ més gran d'Espanya...