Data
12 de May de 2023

Metrovalencia avança diumenge que ve l’inici del servei amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

  • El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de la Línia 3 entre Machado i Av. Cid a les 6.17 hores
  • Durant la nit el servei nocturn funcionarà fins a les tres de la matinada

Metrovalencia avançarà diumenge que ve l’horari dels primers serveis de metro, amb la finalitat de facilitar l’assistència de públic als actes que es desenvoluparan en la Plaça de la Verge de València, amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats.

El primer tren de Línia 1 eixirà de València Sud a les 5.55 hores amb destinació a Empalme, des d’on tornarà en direcció contrària per a cobrir el recorregut fins a Castelló a les 6.17 hores.

A les 6.15 hores partirà un tren de Línia 3 des de l’estació de Machado amb direcció a Avinguda del Cid. A les 6.42 hores, aquest eixirà de Avinguda del Cid amb direcció a Rafelbunyol.

Aquests serveis enllaçarà amb la resta de circulacions previstes en el seu horari habitual de diumenges i festius. Metrovalencia té com a estacions més pròximes Túria, Àngel Guimerà, Plaça d´Espanya, Xàtiva i Colón.

Servei nocturn

En ser cap de setmana, el servei nocturn de Metrovalencia, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, circularà el divendres i dissabte fins prop de les 3 de la matinada. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins s’estableixen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

Actes previstos

Els actes per a commemorar la festivitat de la Verge donaran principi a les 5 hores de la matinada amb la Missa Descoberta que se celebrarà en la Basílica de Verge. A les 8.00 hores s’iniciarà la Missa d´Infants.

L’acte del trasllat de la Verge començarà a les 10.30 hores i a les 12 hores se celebrarà la Missa Pontifical en la Seu. A les 18 hores s’iniciarà la tradicional Processó amb la qual es tancaran els actes festius en honor de la Verge.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’aquests serveis poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web (www.metrovalencia.es), en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv, així com en l’App oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...