Data
11 de May de 2018

Metrovalencia avançarà diumenge el seu horari d’inici de servei amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats

El primer tren entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i entre Machado i Av. Cid a les 6.15 horesLes estacions més pròximes són Xàtiva, Colón, Túria, Àngel Guimerà i Plaça Espanya

Metrovalencia avançarà diumenge que ve 13 de maig l’horari dels primers serveis de les línies de metro, a fi de facilitar l’assistència als actes que es desenrotllaran en la Plaça de la Verge de València amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats.

El primer tren de Línia 1 eixirà de València Sud a les 5.55 hores amb destinació a Emplame, des d’on tornarà en direcció contrària per a cobrir el recorregut fins a Villanueva de Castellón a les 6.17 hores.
 
Per la seua banda, a les 6.15 hores partirà un tren de Línia 3 des de l’estació de Machado amb direcció a Avinguda del Cid. A les 6.42 hores, este eixirà d’Avinguda del Cid amb direcció a Rafelbunyol.
 
Els actes per a commemorar la festivitat de la Mare de Déu donaran començament a les 5  hores de la matinada amb la Missa Descoberta que es celebrarà en la Basílica de Mare de Déu. A les 8.00 hores s’iniciarà la Missa´d’Infants.
 
L’acte del trasllat de la Mare de Déu començarà a les 10.30 hores del matí. A les 14.00 hores està previst el tir d’una mascletà en la Plaça de l’Ajuntament. A les 18.30 hores s’iniciarà la tradicional Processó amb què es tancaran els actes festius previstos este dia.
 
Les persones que desitgen acudir a la Plaça de la Mare de Déu utilitzant els serveis de la Línia 1 de Metrovalencia tenen com a estacions més pròximes Túria, Àngel Guimerà i Plaça´d’Espanya. Per als usuaris de la Línia 3 les estacions més pròximes a la Plaça de la Mare de Déu són Xàtiva i Colón.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’estos serveis poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web (www.metrovalencia.es) i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...