Data
03 de November de 2022

Metrovalencia facilita el desplaçament a Fira València amb tramvia amb motiu del certamen 2 Rodes

  • El Saló de la Moto i el Saló de la Bici se celebraran del 4 al 6 de novembre
  • La freqüència de pas serà el divendres de 20 minutos i el dissabte i diumenge entre 30 i 40 minuts

Metrovalencia facilitarà del 4 al 6 de novembre els desplaçaments a Fira València amb la Línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a la celebració del certamen 2 Rodes, que acull el VIII Saló de la Moto i el VIII Saló de la Bici.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia circularà el divendres entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos en l’horari establit entre les 6.00 i les 22 hores. El dissabte i el diumenge aquesta freqüència serà entre 30 i 40 minuts.

El divendres 4, el primer tramvia des de Beteró entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 5, el primer tramvia partirà des de Doctor Lluch a les 6 hores i des de Fira, l’últim, a les 22.19 hores.

El diumenge 6, el primer tramvia circularà a partir de les 7.20 hores des de Doctor Lluch, mentre que des de Fira, l’últim eixirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’App oficial.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...