Data
03 de November de 2022

Metrovalencia facilita el desplaçament a Fira València amb tramvia amb motiu del certamen 2 Rodes

  • El Saló de la Moto i el Saló de la Bici se celebraran del 4 al 6 de novembre
  • La freqüència de pas serà el divendres de 20 minutos i el dissabte i diumenge entre 30 i 40 minuts

Metrovalencia facilitarà del 4 al 6 de novembre els desplaçaments a Fira València amb la Línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a la celebració del certamen 2 Rodes, que acull el VIII Saló de la Moto i el VIII Saló de la Bici.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia circularà el divendres entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos en l’horari establit entre les 6.00 i les 22 hores. El dissabte i el diumenge aquesta freqüència serà entre 30 i 40 minuts.

El divendres 4, el primer tramvia des de Beteró entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 5, el primer tramvia partirà des de Doctor Lluch a les 6 hores i des de Fira, l’últim, a les 22.19 hores.

El diumenge 6, el primer tramvia circularà a partir de les 7.20 hores des de Doctor Lluch, mentre que des de Fira, l’últim eixirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’App oficial.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...