Data
07 de November de 2022

Metrovalencia facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu de la celebració del VII congrés Go Global

  • Els dies 8 i 9 de novembre se celebra l’esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat
  • La freqüència de pas serà de 20 minutos des de les 6 a les 22 hores

Metrovalencia facilita el dimarts 8 i dimecres 9 de novembre la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la Línia 4 de tramvia amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al VII Congrés Go Global, l’esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat organitzat per les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions.

Durant la celebració d’aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 20 minutos entre les 6 i les 22 hores.

Durant els dos dies, el primer tramvia des de la parada de Beteró eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.30 hores. L’últim ho farà des d’aquesta parada a les 21.29 hores, mentre que, des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.com, en xarxes socials @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...