Data
02 de March de 2023

Metrovalencia facilita la mobilitat aquest cap de setmana per a acudir al Saló del Còmic

  • Del 3 al 5 de març se celebra el certamen en Fira València
  • Les freqüències de pas seran de 20 minutos el divendres i entre 30 i 40 minuts el cap de setmana

Metrovalencia facilitarà entre el 3 i 5 de març els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al Saló del Còmic de València.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos el divendres entre les 6 i les 22 hores. El dissabte i diumenge la freqüència serà entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6 fins a les 23 hores.

El divendres dia 3, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.30 hores, mentre que des de Fira l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 4, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 6 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores. El diumenge dia 5, la primera unitat del tramvia iniciarà el seu recorregut des de Doctor Lluch a les 7.20 hores, fent el propi l’últim des de la parada de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...