Data
29 de February de 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

  • De l’1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València
  • Les freqüències de pas seran de 20 minutos el divendres i entre 30 i 40 minuts el cap de setmana

Metrovalencia facilitarà entre l’1 i 3 de març els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al Saló del Còmic de València.

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos el divendres entre les 6 i les 22 hores. El dissabte i diumenge la freqüència serà entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6 fins a les 23 hores.

El divendres dia 1, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.30 hores, mentres que des de Fira l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 2, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 6 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores. El diumenge dia 3, la primera unitat del tramvia iniciarà el seu recorregut des de Doctor Lluch a les 7.20 hores, fent el propi l’últim des de la parada de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

18 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir a la fira del Vehicle d’Ocasió del 19 al 21 d’abril

La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos i el cap de setmana entre 30 i 40...
10 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València amb motiu de la Fira de la Carrera de la Dona

Els dies 12 i 13 d'abril s'amplia la circulació per a poder assistir al certamen Sport Woman El diumenge 14,...
27 - 03 - 2024

Metrovalencia oferirà servici nocturn quatre dies consecutius des del Dijous Sant fins al Diumenge de Resurrecció

Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores els principals dies de Setmana Santa Els dies laborables...