Data
24 de January de 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

  • El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de moda infantil i del 27 al 29 el saló d’estètica Beauty Sapin
  • Les freqüències de pas seran de 20 minutos els dies laborals i entre 30 i 40 minuts el dissabte

Metrovalencia facilitarà entre el 25 i 29 de gener els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen als diferents certàmens que se celebraran durant eixos dies.

En concret, el dijous 25 es desenvolupa Hydrosud, del sector de la construcció i infraestructures (aire condicionat, revestiments, pintura, fusteria…), del 25 al 27 se celebren la Fira Internacional de Moda Infantil (FIMI) i Babydkid Spain i del 27 al 29 Beauty Spain, el saló professional d’estètica, spa, ungles, perruqueria i barberia.

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos els dies laborables entre les 6 i les 22 hores. El cap de setmana la freqüència serà entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6 fins a les 23 hores.

Els dies 25, 26 i 29, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.30 hores, mentre que des de Fira l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 27, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 6 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores. El diumenge 28, la primera unitat començarà el seu servici des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv, i l’app oficial de Metrovalencia.

 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...