Data
26 de July de 2018

Metrovalencia facilita l’accés “a l’Arena 1000 València Beach Handball”

FGV i la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana han subscrit un acord per a facilitar el transport dels participants 
El esdeveniment té lloc en la platja els dies 27, 28 i 29 de juliol i la parada més pròxima és Les Arenes, de la Línia 4 del tramvia 

Metrovalencia facilita l’accés als participants i espectadors   a l’Arena 1000 València Beach Handball, competició d’handbol platja  que té lloc en la platja de les Arenes de València els dies 27, 28 i 29 de juliol, i compta amb un còmode accés des de la parada de les Arenes, corresponent a la Línia 4 del tramvia. 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, igual que el passat any, han subscrit un acord de col·laboració entre ambdós entitats que permet facilitar el transport en els servieis de Metrovalencia als participants previstos en  “l’Arena València Beach Handball” d’enguany.
 
Com a patrocinador de l’esdeveniment esportiu, FGV posa a disposició de la Federació d’handbol un paquet de targetes sense contacte de Metrovalencia, a fi de facilitar el desplaçament del miler de participants en l’esdeveniment esportiu, entre esportistes i organitzadors, en les línies tramviàries de Metrovalencia durant estos tres dies.
 
Gràcies a este acord, FGV forma part dels patrocinadors de l’Arena Handball Tour, circuit nacional d’handbol platja que promou la Federació Espanyola d’Handbol. Compta amb la participació de més de 100 equips. En les categories base -aleví, infantil, cadet i juvenil- compta amb una nombrosa representació dels conjunts locals.
 
La col·laboració en esta activitat forma part de les iniciatives de Responsabilitat Social Corporativa que desenrotlla FGV, amb el fi col·laborar en activitats esportives i culturals que aposten per recolzar y promoure l’ús del transport públic.
 
Per quart any consecutiu, València reunix als millors clubs i equips del panorama nacional, que es mesuraran per a fer-se amb els punts del torneig.
Equips de categories senior, juvenil, cadet i infantil,  es donen cita en l’arena valenciana, en la que se munten 6 camps de handbol amb una pista central, amb capacitat per a 700 persones.
 
Esta prueba té caràcter internacional, ja que es troba inscrita dins del circuito d’handbol platja  (EBT) europeu, gestionat per l’European Handball Federation. Com tots els tornejos categoria Arena 1000, les finals són retransmeses per Teledeporte en directe.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...