Data
16 de February de 2018

Metrovalencia facilita l’accés en transport públic al Festival de la Cançó Scout que se celebra a Picassent

El diumenge 18 de febrer s’incrementa el nombre de trens en direcció a esta localitat de l’Horta
 
El certamen musical tindrà lloc en l’Ermita de la Mare de Déu de Vallivana del municipi

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà l’accés i posterior tornada en transport públic dels assistents a la XXXIII edició del Festival de la Cançó Scout que se celebra a Picassent, el diumenge 18 de febrer. La concentració dels distints grups participants tindrà lloc en l’Ermita de la Mare de Déu de Vallivana d’esta localitat de l’Horta.
 
Amb la finalitat d’afavorir la participació en este esdeveniment, Metrovalencia hi ha disposat un reforç de trens en la Línia 1 que unix Bétera i Vilanova de Castelló que començarà abans de les 8 del matí, en direcció a Picassent.
 
A la vesprada, està previst que el certamen finalitze abans de les sis, per la qual cosa des de FGV també s’han programat trens addicionals en direcció a València sobre eixa hora.  
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client. Esta informació també està disponible en la pàgina web www.metrovalencia.es i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...