Data
16 de February de 2018

Metrovalencia facilita l’accés en transport públic al Festival de la Cançó Scout que se celebra a Picassent

El diumenge 18 de febrer s’incrementa el nombre de trens en direcció a esta localitat de l’Horta
 
El certamen musical tindrà lloc en l’Ermita de la Mare de Déu de Vallivana del municipi

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà l’accés i posterior tornada en transport públic dels assistents a la XXXIII edició del Festival de la Cançó Scout que se celebra a Picassent, el diumenge 18 de febrer. La concentració dels distints grups participants tindrà lloc en l’Ermita de la Mare de Déu de Vallivana d’esta localitat de l’Horta.
 
Amb la finalitat d’afavorir la participació en este esdeveniment, Metrovalencia hi ha disposat un reforç de trens en la Línia 1 que unix Bétera i Vilanova de Castelló que començarà abans de les 8 del matí, en direcció a Picassent.
 
A la vesprada, està previst que el certamen finalitze abans de les sis, per la qual cosa des de FGV també s’han programat trens addicionals en direcció a València sobre eixa hora.  
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client. Esta informació també està disponible en la pàgina web www.metrovalencia.es i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...