Data
29 de November de 2019

Metrovalencia facilita l’accés i tornada dels aficionats al partit que disputen València CF i Villareal CF

La nit del dissabte es reforça el servei nocturn previst per als caps de setmana  i vespres de festius 
Les estacions més pròximes a l’estadi de Mestalla són Aragó, Albereda i Facultats 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis de metro i tramvia per a facilitar l’accés i tornada dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla, per a assistir al partit corresponent a la jornada 15 de la Lliga que disputen València CF i Villareal CF. 

El partit es disputa el dissabte 30 de novembre, a les 21.00 hores. Durant eixa  nit Metrovalencia compta amb el seu servei nocturn que ofereix de manera habitual els divendres, dissabtes i vespres de festiu, fins prop de les 3 de la matinada.
 
Des de l’estació d’Aragón, la més pròxima a l’estadi de Mestalla, es pot accedir als trens de la Línia 5 en direcció a Marítim-Serrería i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació d’Aragón, la Línia 7 ofereix trens en direcció a Torrent Avinguda.
 
Des de la propera estació de Facultats es pot accedir als trens de  la Línia 3 i 5 cap a Rafelbunyol i Aeroport i Línia 9 amb destinació a Riba-roja de Túria i Alboraia-Peris Aragó, amb possibilitat d’enllaçar també amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. L’estació d’Alameda permet accedir de manera directa a les Línies 3, 5, 7 i 9.
 
Els esmentats transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibiliten els desplaçaments en la Línia 1 fins a Seminari i Bétera i en la Línia 2, des de la mateixa en direcció Torrent Avinguda, Picassent, Paterna i Llíria.
 
Respecte del tramvia, els aficionats poden fer transbord amb les Línies 4, 6 i 8 en les estacions de metro de Benimaclet, Empalme i Marítim Serrería.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46,.

“A la Lluna de Metrovalencia”
 
Gràcies al servei nocturn “A la Lluna de Metrovalencia”, els caps de setmana i vespra de festiu s’ofereixen trens amb freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  En Línia 4 es circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.
 

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...