Data
08 de August de 2019

Metrovalencia facilita l’accés i tornada dels aficionats al Trofeu Taronja que disputen el dissabte València CF i Inter de Milà

 La nit del dissabte 10 d’agost es reforça el servei nocturn previst per als divendres, dissabtes i vespres de festius 

Les estacions més pròximes a l’estadi de Mestalla són Aragón, Alameda i Facultats 
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis de metro i tramvia per a facilitar l’accés i tornada dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla, per a assistir al partit corresponent a la 48 edició del Trofeu Taronja que disputen València CF i Inter de Milà. 

El partit es disputa el dissabte 10 d’agost, a les 21.30 hores, durant eixa  nit Metrovalencia compta amb el seu servei nocturn que ofereix de manera habitual els divendres, dissabtes i vespres de festiu, fins prop de les 3 de la matinada.
 
Junt amb el servei nocturn previst, Metrovalencia comptarà, després del partit, amb trens addicionals en direcció a les estacions de Paterna i Torrent Avinguda. 
 
Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi de Mestalla, es pot accedir als trens de la Línia 5 en direcció a Marítim-Serrería i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació d’Aragó, amb la Línia 7 s’ofereixen trens amb direcció a Torrent Avinguda.
 
Des de la estació de Facultats es pot accedir als trens de  la Línia 3 i 5 cap a Rafelbunyol i Aeroport i Línia 9 amb destinació a Riba-roja de Túria i Alboraia-Peris Aragó, amb possibilitat d’enllaçar també amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. L’estació d’Alameda permet accedir de manera directa a les Línies 3, 5, 7 i 9.
 
Els transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibiliten els desplaçaments en la Línia 1 fins a Seminari i Bétera i en la Línia 2, en direcció Torrent Avinguda, Picassent, Paterna i Llíria.
 
Respecte del tramvia, els aficionats poden fer transbord amb les Línies 4, 6 i 8 en les estacions de metro de Benimaclet, Empalme i Marítim Serrería.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46.
 
“A la Lluna de Metrovalencia”
 
Gràcies a este servei nocturn, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els caps de setmana i vespra de festiu s’ofereixen trens entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim tren habitual abans de mitjanit, en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions, tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.
 

Notícies relacionades

13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...
09 - 05 - 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...
08 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Dia Màgic by FIMI

Del 10 al 12 de maig se celebra el certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas...