Data
10 de October de 2022

Metrovalencia facilitarà la nit de l’11 d’octubre la mobilitat amb el servei nocturn per la festivitat del Pilar

  • Els metros i tramvies es desplaçaran fins al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat
  • Els horaris es poden consultar en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46, així com en xarxes socials i l’App oficial

Metrovalencia facilitarà la mobilitat en la nit del dimarts 11 d’octubre amb la circulació de metros i tramvies que desplaçaran a les persones usuàries fins a l’al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

Aquest servei nocturn, sota la denominació “A la lluna de Metrovalencia”, permet la circulació en el metro cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, els destins són Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv i l’App oficial.

Es recorda a les persones usuàries del metro i tramvia que és obligatori l’ús de màscara en tot moment durant el desplaçament dins de les unitats de metro i tramvia.

També cal recordar que els viatgers i viatgeres de Metrovalencia compten a la seua disposició amb dispensadors de gels hidroalcohòlics, tant en els vestíbuls de les estacions com dins de les unitats de metro i tramvia.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...