Data
10 de October de 2022

Metrovalencia facilitarà la nit de l’11 d’octubre la mobilitat amb el servei nocturn per la festivitat del Pilar

  • Els metros i tramvies es desplaçaran fins al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat
  • Els horaris es poden consultar en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46, així com en xarxes socials i l’App oficial

Metrovalencia facilitarà la mobilitat en la nit del dimarts 11 d’octubre amb la circulació de metros i tramvies que desplaçaran a les persones usuàries fins a l’al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

Aquest servei nocturn, sota la denominació “A la lluna de Metrovalencia”, permet la circulació en el metro cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, els destins són Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv i l’App oficial.

Es recorda a les persones usuàries del metro i tramvia que és obligatori l’ús de màscara en tot moment durant el desplaçament dins de les unitats de metro i tramvia.

També cal recordar que els viatgers i viatgeres de Metrovalencia compten a la seua disposició amb dispensadors de gels hidroalcohòlics, tant en els vestíbuls de les estacions com dins de les unitats de metro i tramvia.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...