Data
29 de October de 2022

Metrovalencia facilitarà la nit d’Halloween la mobilitat amb el servei nocturn en la vespra de Tots els Sants

  • Els metros i tramvies es desplaçaran fins al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat
  • Els circulacions facilitaran el dilluns 31 el retorn de l’afició després de la trobada Llevant-Sporting de Gijón

Metrovalencia facilitarà la mobilitat en la nit del dilluns 31 d’octubre amb la circulació de metros i tramvies que desplaçaran a les persones usuàries fins a l’al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat, amb motiu de la festivitat de Tots els Sants.

El recorregut de metros i tramvies beneficiarà a les milers de persones que en la vespra de Tots els Sants es desplaçaran per València i la seua àrea metropolitana per a participar en la popular festa d’Halloween, així com als aficionats i aficionades que tornen a les seues llars després de concloure el partit de futbol que es disputarà en l’estadi Ciutat de València entre el Llevant i l’Sporting de Gijón a partir de les 21 hores aqueix mateix dilluns 31 d’octubre.

Aquest servei nocturn, denominat “A la lluna de Metrovalencia” i que afavoreix la mobilitat en les nits de cap de setmana i vespres de festiu, permet la circulació en el metro cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari, i en el cas del tramvia, cap a Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv i l’App oficial.

Es recorda a les persones usuàries del metro i tramvia que és obligatori l’ús de màscara en tot moment durant el desplaçament dins de les unitats de metro i tramvia.

També cal recordar que els viatgers i viatgeres de Metrovalencia compten a la seua disposició amb dispensadors de gels hidroalcohòlics, tant en els vestíbuls de les estacions com dins de les unitats de metro i tramvia.

Desplaçaments als cementeris

D’altra banda, Metrovalencia acostarà el dimarts 1 de novembre a les persones usuàries als cementeris pròxims a la seua xarxa, amb motiu de la celebració del Dia de Tots els Sants, data en què tradicionalment milers de persones visiten aquests recintes per a honrar als seus familiars morts.

El metro i tramvia a València acosten als usuaris i usuàries als cementeris de la capital del Túria, com és el cas del Cementeri General (estació de Sant Isidre), del de Cabanyal (La Carrasca, Beteró, La Cadena i Tarongers-Ernest Lluch), i el de Benimaclet (Benimaclet), així com el Camp Sant de Burjassot (Vicente Andrés Estellés i À Punt).

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...