Data
23 de March de 2017

Metrovalencia ha rebut hui la visita dels alumnes del Col·legi Helios de L`Eliana

L’activitat forma part del programa educatiu que organitza FGV a través de Metroescola
 
Els  xiquets han recorregut el Post de Comandament, els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro
 
El grup ha estat compost per 42 estudiants de 2n d’Educació Primària

Metrovalencia ha rebut hui una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa que obri les instal·lacions de la xarxa de metro i  tramvia als escolars de la província de València. Els 42 alumnes de 2n d’Educació Primària del Col·legi Helios de L`Eliana han protagonitzat esta activitat educativa que organitza Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb l’objectiu que  els  escolars coneguen el funcionament de la xarxa i valoren la importància del transport públic en general, i de metro i tramvia en particular, així com els seus beneficis respecte al transport privat.
 
Metroescola està dirigit als escolars pertanyents al cicle de Primària. Estes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenrotllament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.
 
La visita de hui ha començat en la seu de FGV, València Sud, on se’ls ha explicat què és i què fa FGV, com funciona, el tipus d’estacions i parades amb les quals compta, els trens i tramvies de què disposa i la importància d’un transport públic sostenible.
 
Posteriorment, han visitat el Post de Comandament per a conéixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l’empresa i el centre d’atenció al viatger.
 
Després de visitar el taller i conéixer el procés de manteniment dels trens, han pujat a una de les unitats en servici per a conéixer com funciona i les seues característiques. 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...