Data
27 de November de 2022

Metrovalencia llança una campanya per a promoure l’ús del transport públic i la pràctica de l’esport

• “Gaudeix de l’esport amb Metrovalencia” és una proposta gràfica de l’il·lustrador Edmon i es llança coincidint amb la pròxima celebració de la Marató de València el dia 4 de desembre

• La iniciativa es realitza en col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha llançat una nova campanya per a promoure l’ús dels serveis de transport de Metrovalencia per a acudir a practicar esport o assistir als esdeveniments esportius que ofereix València i la seua àrea metropolitana.

“Gaudeix de l’esport amb Metrovalencia” és una campanya realitzada per l’il·lustrador i animador Edmon i que es llança coincidint amb la pròxima celebració el 4 de desembre de la Marató de València, en el qual Metrovalencia col·labora aportant transport gratuït als 30.000 corredors i corredores.

La xarxa de Metrovalencia uneix nombrós centres i instal·lacions esportives, situats en els més de 30 municipis que uneixen les diferents línies de metro i tramvia. A més, aquesta campanya tracta de llançar un missatge dirigit a practicar esport i gaudir d’una vida més saludable.

FGV llança aquest tipus de campanyes en col·laboració amb els professionals de la il·lustració gràfica i/o el còmic, membres d’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) perquè els creadors realitzen originals, dirigits a transmetre als viatgers i viatgeres, i a la resta de persones usuàries, la necessitat de respectar les instal·lacions i promoure l’ús dels serveis de Metrovalencia.

Edmon explica que amb la il·lustració realitzada “he volgut transmetre d’una manera divertida que practicar o gaudir de la pilota valenciana, handbol, gimnàstica, futbol, tennis o l’atletisme és més fàcil amb *Metrovalencia”.

Per als aficionats al bàsquet, la Línia 10 els acosta a gaudir de l’Alqueria del Basket i al pavelló de la Font de Sant Lluís. Per als seguidors dels equips de futbol de la ciutat, Metrovalencia és la millor opció per a arribar a Mestalla o a l’estadi Ciutat de València.

Edmon (Màlaga, 1993) és un il·lustrador i animador, graduat en Belles arts per la Universitat de Granada i té el Màster en Disseny i Il·lustració de la Universitat Politècnica de València. Ha fet treballs en premsa i publicitat per a diferents clients, entre els quals destaquen el diari El País o l’editorial Penguin Random House. A més, ha produït peces animades per a marques com Reebok i artistes com Foyone.

Juntament amb Edmon, han participat en aquesta iniciativa il·lustradors com Santi Vicent, Tania Vicedo, Núria Tamarit i Luna Pan.

En la primera edició d’aquesta proposta, desenvolupada entre 2018 i 2019, van participar altres il·lustradors com l’estudi de Juárez Casanova, Eduardo Pelegrín Martínez de Pisón, conegut professionalment com Calpurnio, Pau Valls, Virgínia Lorente i Mikko.

Notícies relacionades

24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...