Data
27 de November de 2022

Metrovalencia llança una campanya per a promoure l’ús del transport públic i la pràctica de l’esport

• “Gaudeix de l’esport amb Metrovalencia” és una proposta gràfica de l’il·lustrador Edmon i es llança coincidint amb la pròxima celebració de la Marató de València el dia 4 de desembre

• La iniciativa es realitza en col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha llançat una nova campanya per a promoure l’ús dels serveis de transport de Metrovalencia per a acudir a practicar esport o assistir als esdeveniments esportius que ofereix València i la seua àrea metropolitana.

“Gaudeix de l’esport amb Metrovalencia” és una campanya realitzada per l’il·lustrador i animador Edmon i que es llança coincidint amb la pròxima celebració el 4 de desembre de la Marató de València, en el qual Metrovalencia col·labora aportant transport gratuït als 30.000 corredors i corredores.

La xarxa de Metrovalencia uneix nombrós centres i instal·lacions esportives, situats en els més de 30 municipis que uneixen les diferents línies de metro i tramvia. A més, aquesta campanya tracta de llançar un missatge dirigit a practicar esport i gaudir d’una vida més saludable.

FGV llança aquest tipus de campanyes en col·laboració amb els professionals de la il·lustració gràfica i/o el còmic, membres d’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) perquè els creadors realitzen originals, dirigits a transmetre als viatgers i viatgeres, i a la resta de persones usuàries, la necessitat de respectar les instal·lacions i promoure l’ús dels serveis de Metrovalencia.

Edmon explica que amb la il·lustració realitzada “he volgut transmetre d’una manera divertida que practicar o gaudir de la pilota valenciana, handbol, gimnàstica, futbol, tennis o l’atletisme és més fàcil amb *Metrovalencia”.

Per als aficionats al bàsquet, la Línia 10 els acosta a gaudir de l’Alqueria del Basket i al pavelló de la Font de Sant Lluís. Per als seguidors dels equips de futbol de la ciutat, Metrovalencia és la millor opció per a arribar a Mestalla o a l’estadi Ciutat de València.

Edmon (Màlaga, 1993) és un il·lustrador i animador, graduat en Belles arts per la Universitat de Granada i té el Màster en Disseny i Il·lustració de la Universitat Politècnica de València. Ha fet treballs en premsa i publicitat per a diferents clients, entre els quals destaquen el diari El País o l’editorial Penguin Random House. A més, ha produït peces animades per a marques com Reebok i artistes com Foyone.

Juntament amb Edmon, han participat en aquesta iniciativa il·lustradors com Santi Vicent, Tania Vicedo, Núria Tamarit i Luna Pan.

En la primera edició d’aquesta proposta, desenvolupada entre 2018 i 2019, van participar altres il·lustradors com l’estudi de Juárez Casanova, Eduardo Pelegrín Martínez de Pisón, conegut professionalment com Calpurnio, Pau Valls, Virgínia Lorente i Mikko.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...