Data
23 de December de 2018

Metrovalencia modifica a partir del dia 26 els seus horaris amb motiu de Nadal

Els dies 28, 29 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener hi haurà servici nocturn, i del 26 de desembre al 4 de gener servicis especials per Expojove
 
Les circulacions de les jornades laborables fins al 5 de gener s’equiparen a les que s’oferixen els dissabtes de tot l’any

Metrovalencia modificarà els seus horaris a partir del dia 26 de desembre amb motiu del Nadal, adequant l’oferta a la demanda d’este període de l’any tan especial en el transport.
 
Per primera vegada en les festes nadalenques, Metrovalencia oferirà servici nocturn fins a les 2.30 hores, pas pel centre de la ciutat, els dies 28 i 29 de desembre i el 4 i 5 de gener, últim cap de setmana de l’any i primer del següent, respectivament, per a facilitar els desplaçaments en estes dates.
 
El servici del dia 5 de gener vespra de Reis, facilitarà la presència dels usuaris en la tradicional Cavalcada de Ses Majestats d’Orient i els desplaçaments nocturns després de les últimes compres del Nadal, atés que en eixa data els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a esgotar les vendes davant del Dia de Reis.
 
A més, també per primera vegada, el 31 de desembre, Nit de cap d’any, el servici serà ininterromput durant tota la nit fins a enllaçar amb el servici de l’endemà en una aposta decidida per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador pel transport públic i la millora de la seguretat viària.
 
Així mateix, des del 26 de desembre i fins al 4 de gener, es posaran a disposició dels usuaris servicis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la Fira Internacional de València i a la Fira de la Infància i la Joventut, Expojove 2018-19.
 
D’altra banda, Metrovalencia aplicarà a partir del dimecres 26 de desembre l’horari de Nadal per als servicis de metro i tramvia, que es mantindrà en vigència fins al 5 de gener. Esta decisió permet adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant les dates nadalenques, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels servicis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.
 
Amb esta mesura, els servicis dels dies “ordinaris” o laborables (dies 26, 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener) passen a ser “intermedis” i s’equiparen als dels dissabtes de la resta de l’any. La programació dels dits servicis no afecta els dissabtes, diumenges i festius (29 i 30 de desembre i 1, 5 i 6 de gener), que mantenen l’horari habitual de la resta de l’any.
 
Els nous horaris de Nadal es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...