Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI i al Dia Màgic by FIMI

Del 12 al 14 se celebra la Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil, a més del certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos i el cap de...
Continuar llegint
Data
11 de May de 2023

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI i al Dia Màgic by FIMI

  • Del 12 al 14 se celebra la Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil, a més del certamen de moda de comunió i cerimònia
  • La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos i el cap de setmana entre 30 i 40 minuts

Metrovalencia posa en funcionament a partir del dia 12 i fins al dia 14 serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la Fira Internacional de Moda Infantil (FIMI) i al Dia Màgic by FIMI, el certamen de moda de comunió i cerimònia.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia de Metrovalencia circularà els dies laborables, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les 6 i les 22 hores, mentre que el dissabte i el diumenge serà entre 30 i 40 minuts entre les 6.00 i les 23 hores.

El divendres 12, el primer comboi eixirà des de Beteró a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 13 el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i des de Fira, l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge 14, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i des de Fira l’última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

31 - 05 - 2023

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Tattoo Convention

Del 2 al 4 de juny se celebra en el recinte firal la trobada de profesionals dels tatuatges amb performances,...
25 - 05 - 2023

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Legacy European Tour

Del 26 al 28 del present mes se celebra en el recinte firal la sèrie de tornejos de jugadors de...
14 - 05 - 2023

Metrovalencia reforça el dilluns nit el seu servei amb motiu de la trobada de Lliga entre Llevant UD i UD Ibiza

Les línies de metro i la L6 del tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores...