Data
29 de May de 2019

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a la Fira per a acudir al Congrés de Periodòncia i Salut Bucal

Els tramvies que connecten amb el recinte firal circularan durant tota la jornada del 30 de maig a l’1 de juny 
La freqüència de pas el dijous i divendres serà de 20 minuts i el dissabte de 30 a 40 minuts

Metrovalencia posa en funcionament a partir del dijous 30 de maig i fins al dissabte 1 de juny serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al Congrés SEPA de Periodòncia i Salut Bucal.

Durant el certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts el dijous i divendres, i el dissabte entre 30 i 40 minuts, sempre entre les 6 i les 22 hores.
 
Els dies 30 i 31, el primer tramvia eixirà des de Serrería a les 6 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21.29 hores Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.
 
El dissabte 1 de juny, el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6:00 hores i l’últim a les 21:33 hores, mentres que des de Fira, el primer ho farà a les 6:54 hores i l’últim a les 22:19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...