Data
13 de March de 2016

Metrovalencia oferirà 140 hores ininterrompudes de servici de metre i tramvia del 15 al 20 de març

El dispositiu especial començarà amb la Plantà i enllaçarà, després de la Cremà, amb el servici ordinari del diumenge

Les freqüències variaran en funció del dia, la franja horària i el destí de les circulacions 

Els servicis que es presten eixos dies suposen un increment mitjà d’un terç respecte als programats de la resta de l’any

Metrovalencia oferirà del 15 al 20 de març 140 hores de servici continuat, entre el qual destaca les circulacions nocturnes, amb motiu de la celebració de les Falles 2016, amb la novetat que els desplaçaments extraordinaris continuaran després de la “Crema” en la matinada del dia 20 fins a enllaçar amb el servici ordinari del diumenge. Esta circumstància se deu al fet que el Dia de Sant Josep coincidix enguany en dissabte, per la qual cosa s’intuïx que els desplaçaments no finalitzaran esta vegada amb l’últim acte de les festes si no que es prolongaran durant tota la matinada.

L’oferta prevista per FGV permetrà afavorir la mobilitat entre els distints punts de la ciutat i l’àrea metropolitana que connecta la xarxa. Metrovalencia oferix en conjunt un terç més de trens i tramvies en circulació respecte als horaris habituals de la resta de l’any. D’esta manera es millora la freqüència de pas en determinats moments, com la mascletà, castells de focs artificials o ofrena, alhora que es prolonga el servici durant les nits d’eixos dies.

En el cas del dia 18 de març, vespra de Sant Josep, Metrovalencia augmenta un 36 per cent els trens i tramvies en servici respecte a una altra jornada de l’any. Amb este increment FGV funciona eixe dia com una jornada laborable, a la que la màxima servicis especials per a moments puntuals i prolonga el seu servici durant tota la nit.
 
 Informació al client

Per a qualsevol consulta, els clients de Metrovalencia poden acudir, personalment, als Centres d’Atenció al Client o els Punt del Client de Metrovalencia. Els dits centres es troben en les estacions de Xàtiva, Túria, Colón, Benimaclet, Aeroport, Empalme, Alboraya-Palmaret, Àngel Guimerà, Amistat-Casa de Salut, Mislata, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. També poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

D’altra banda, cal tindre en compte que l’estació d’Alameda es tancarà del dia 15 al 18 una hora abans del tir dels castells de focs artificials, obrint-se un temps prudencial després d’acabar-se l’espectacle pirotècnic.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...