Data
29 de December de 2018

Metrovalencia oferirà per primer vegada servei de metro i tramvia durant Nit de Cap d’Any

El previst dispositiu s’afegeix al servei nocturn que s’oferix des del passat 14 de desembre els divendres, dissabtes i vespres de festius

Les circulacions addicionals enllaçaran amb l’inici de les circulacions del dia 1 de gener a les 7 hores  aproximadament

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) prestarà per primera vegada servei de metro i tramvia en la pròxima Nit de Cap d’Any. El dispositiu previst per Metrovalencia de la nit del 31 de desembre a l’1 de gener permet que la circulació es prolongue de manera ininterrompuda en gran part de les línies que unixen València i les poblacions de l’àrea metropolitana.

Este dispositiu especial s’afegeix als nous serveis nocturns que ha començat a oferir Metrovalencia, des del passat 14 de desembre, les nits dels divendres, dissabtes i vespres de festius.  
 
Esta iniciativa ha sigut promoguda per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Transport que dirigix María José Salvador amb la finalitat de garantir un servei de transport públic per a València i les poblacions de l’àrea metropolitana que compten amb estacions o parades de metro i tramvia.
 
El servei previst per a Nit de Cap d’Any serà semblant a què s’ha oferit les nits de divendres i dissabtes de desembre, no obstant en esta ocasió els trens i tramvies addicionals enllaçaran amb les primeres circulacions de l’1 de gener que comença sobre les 7 hores, segons parades i estacions.   
 
El servei especial nocturn de la Nit de Cap d’Any s’adaptarà als serveis mínims decretats per la Direcció General de Treball, davant de les distintes mobilitzacions convocades pels sindicats. De manera que FGV prestarà entre un 50 i un 60% dels serveis previstos per a esta jornada i la resta de parades convocats.
 
FGV recomana als usuaris que s’informen través de la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 
Servei previst
 
Les destinacions a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb un tren a les 2.30 hores aproximadament des de les estacions de València, prenent com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la que confluïxen les Línies 1, 2, 3, 5 i 9.
 
A partir de les 2.30 hores i fins a les 7 hores, quan es reprén el servei, els trens finalitzaran destinació en Aeroport, Alboraya-Peris Aragó, Paterna, Seminari  i Torrent Avinguda.  
 
En les línies tramviàries, els tramvies circularan en totes les línies, tenint en compte que en la Línia 4 el trajecte es realitza entre Doctor Lluch i Vicente Andrés Estellés. 
 
El servei nocturn de Metrovalencia continuarà els divendres, dissabtes i vespres de festius de 2019. L’objectiu de FGV és millorar les freqüències de pas del dispositiu d’estes nits, una vegada completades les noves incorporacions de personal previstes per a les pròximes setmanes. 
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...