Data
15 de April de 2023

Metrovalencia oferirà servei addicional després dels partits que disputen València CF el diumenge i Llevant UD el dilluns

  • El 16 d’abril s’amplien les circulacions habituals amb motiu de la trobada prevista a Mestalla a les 21 hores enfront del Sevilla CF
  • El 17 d’abril l’estadi Ciutat de València acull a les 21 hores el partit davant el Mirandés pel que s’oferiran trens i tramvies addicionals

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el servei de Metrovalencia el diumenge 16 d’abril i dilluns 17 d’abril amb motiu de les trobades que disputen València CF i Llevant UD en els seus respectius estadis.

La trobada que es disputa el diumenge a Mestalla, a les 21 hores, entre València CF i Sevilla CF comptarà amb serveis addicionals en les Línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7, després de la finalització del partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’ha previst servei de la Línia 5 en direcció a Marítim i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. En aquesta mateixa estació, s’ha programat una circulació de Línia 7 en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la pròxima estació de Facultats hi haurà serveis cap a Rafelbunyol i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar també amb la Línia 1 i 2 en Àngel Guimerà, en direcció a Torrent Avinguda, Seminari i Paterna.

Des de la parada de Benimaclet el tramvia circularà fins a Doctor Lluch en les Línies 4 i 6. En línia 10 un tramvia prestarà servei des d’Alacant a Natzaret.

El dilluns 17 d’abril amb motiu del oartut que tindrà lloc en l’estadi Ciutat de València, a les 21 hores, entre Llevant UD i CD Mirandés, s’oferirà després del partit servei en la Línia 6 de tramvia (Marítim-Tossal del Rei), des de la parada Estadi Ciutat de València, en direcció a Doctor Lluch i cap a Marítim.

A més, els aficionats i aficionades poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) fins a Aeroport, per a enllaçar en Àngel Guimerà amb les Línies 1 i 2 en direcció València Sud, Paterna i Seminari.

Aquests horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en l’app oficial, també s’ofereix informació en el telèfon gratuït 900 46 10 46.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...