Data
05 de December de 2022

Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies aquesta setmana pel Dia de la Constitució i la festivitat de la Immaculada

  • La coincidència de dues vespres de festius entre setmana, el 5 dilluns i 7 dimecres, se sumarà a l’habitual servei de nit del divendres 9 i dissabte 10
  • Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores el cap de setmana i les vespres de festius

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) farà un important esforç de planificació i de plantilla durant els “ponts” de desembre, en programar quatre dies en la present setmana serveis nocturns en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat sostenible durant els pròxims dies festius.

D’aquesta manera, el servei nocturn ‘A la Lluna de Metrovalencia’ arrancarà aquesta setmana amb les circulacions extraordinàries hui mateix, vespra de la celebració del Dia de la Constitució. Així mateix, el dimecres 7, vespra de la festivitat de la Immaculada, els metros i tramvia realitzaran els seus trajectes nocturns. Després, el divendres 9 i el dissabte 10 també hi haurà servei nocturn, com tots els caps de setmana de l’any.

‘A la Lluna de Metrovalencia’

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Trinitat-Dr. Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minutos.

En el caso de la Línea 10, la frecuencia de paso de 40 minutos es entre Alacant y Natzaret y viceversa, mientras que entre Natzaret y Ciutat Arts i Ciències-Justícia y en sentido inverso es de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...