Data
05 de December de 2022

Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies aquesta setmana pel Dia de la Constitució i la festivitat de la Immaculada

  • La coincidència de dues vespres de festius entre setmana, el 5 dilluns i 7 dimecres, se sumarà a l’habitual servei de nit del divendres 9 i dissabte 10
  • Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores el cap de setmana i les vespres de festius

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) farà un important esforç de planificació i de plantilla durant els “ponts” de desembre, en programar quatre dies en la present setmana serveis nocturns en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat sostenible durant els pròxims dies festius.

D’aquesta manera, el servei nocturn ‘A la Lluna de Metrovalencia’ arrancarà aquesta setmana amb les circulacions extraordinàries hui mateix, vespra de la celebració del Dia de la Constitució. Així mateix, el dimecres 7, vespra de la festivitat de la Immaculada, els metros i tramvia realitzaran els seus trajectes nocturns. Després, el divendres 9 i el dissabte 10 també hi haurà servei nocturn, com tots els caps de setmana de l’any.

‘A la Lluna de Metrovalencia’

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Trinitat-Dr. Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minutos.

En el caso de la Línea 10, la frecuencia de paso de 40 minutos es entre Alacant y Natzaret y viceversa, mientras que entre Natzaret y Ciutat Arts i Ciències-Justícia y en sentido inverso es de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...