Data
05 de December de 2023

Metrovalencia oferirà servici nocturn quatre dies esta setmana pel Dia de la Constitució i la festivitat de la Immaculada

  • La coincidència de dues vespres de festius entre setmana, el 5 dimarts i 7 dijous, se sumarà a l’habitual servici de nit del divendres 8 i dissabte 9
  • Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores el cap de setmana i les vespres de festius

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) farà un important esforç de planificació i de plantilla en durant les festivitats de desembre, en programar quatre dies en la present setmana servicis nocturns en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat durant les pròximes jornades.

D’esta manera, el servici nocturn “A la Lluna de Metrovalencia” arrancarà esta setmana amb les circulacions extraordinàries hui mateix, vespra de la celebració del Dia de la Constitució. Així mateix, el dijous 7, vespra de la festivitat de la Immaculada, els metros i tramvies realitzaran els seus trajectes nocturns. Després, el divendres 8 i el dissabte 9 també hi haurà servici nocturn, com tots els caps de setmana de l’any.

“A la Lluna de Metrovalencia”

Amb el servicii denominat “A la Lluna de *Metrovalencia” circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. En el cas de Llíria, el dia 5 no tindrà servici nocturn a causa de les obres que es realitzaran entre Paterna i La Canyada que obligaran al fet que el destí final siga Paterna. La resta de jornades el servici nocturn serà en tot el recorregut.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen el seu horari entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Trinitat-Dr. Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minutos.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...