Data
03 de February de 2017

Metrovalencia oferix demà servicis especials després del partit entre València CF i SD Eibar

El partit de Lliga es juga a les 20.45 hores a Mestalla
 
Les estacions més pròximes a l’estadi són Aragó (Línies 5 i 7) i Facultes (Línies 3 i 9)
 
Des de la cèntrica estació d’Àngel Guimerà es realitza transbord a les Línies 1 i 2

Metrovalencia reforçarà demà, dissabte 4 de febrer, els servicis de metro i tramvia per a facilitar la tornada dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. i S.D. Eibar corresponent a la Lliga Santander de futbol.
 
La trobada es disputa a les 20.45 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus servicis en les línies-L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la finalització del partit.
 
Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metro de la Línia 5 a les 22.58 hores en direcció a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerà i a les 23 hores cap a Marítim Serradora, En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 23.04 hores cap a Torrent Avinguda.
 
Des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà servicis a les 23.04 hores cap a Rafelbunyol; i a les 23.03 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà.
 
Els esmentats transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 23.15 hores fins a Seminari i a les 23.21 fins a Torrent.  En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 23.18 hores amb destí Paterna.
 
Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch per mitjà de la unitat que tenen previst eixir a les 23.15 hores.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...