Data
10 de March de 2016

Metrovalencia oferix el dissabte servici nocturn fins a les 2 hores de la matinada

 El dia 12 hi ha un espectacle pirotècnic a mitjanit i distints actes populars

 FGV reforçarà també el seu servici de metro el cap de setmana de 12 a 15 hores per les mascletades

 Els horaris estaran a disposició dels clients en el telèfon 900 46 10 46 i en www.metrovalencia.es

Metrovalencia ha previst per a dissabte que ve 12 de març una sèrie de servicis nocturns fins a les 2 hores de la matinada segons destí per a afavorir el desplaçament i tornada als seus domicilis de totes aquelles persones que vullguen participar en els distints actes programats per a esta jornada festiva.
L’ampliació horària, que s’aconsella consultar en la pàgina web de Metrovalencia, servirà per a tornar de l’espectacle pirotècnic previst en la Plaça de l’Ajuntament a mitjanit, a més de distintes revetles i actes populars que ompliran els carrers de València eixe dissabte.

D’altra banda, el dissabte i diumenge, dies 12 i 13 de març, Metrovalencia facilitarà als seus usuaris el desplaçament fins la Plaça de l’Ajuntament per a disfrutar de les mascletades del cap de setmana.

D’esta manera, es produirà un increment de servici de metro des de les 12 a les 15 hores per a oferir major cobertura a les estacions que concentren una major afluència de viatgers per a assistir a les mascletades, com són les de Xàtiva, Bailén, Colón, Plaça Espanya i Alameda, les més pròximes al lloc del tir, enfront del Consistori.

A més, este cap de setmana es realitzarà un reforç diürn en el metro entre les 10:30 i les 21 hores entre alguns destins per a facilitar els desplaçaments que, en el cas de la Línia 1, tindrà el diumenge 13 una prolongació de trens entre Torrent i Picassent, la qual cosa significarà la millora de la freqüència de pas dels trens per a esta última població, al circular més trens i descendir el temps d’espera per als usuaris.

Però, com tots els anys, el reforç més important del servici es produirà els dies centrals de les Falles, enguany del 15 al 20 de març, atés que el Dia de Sant Josep cau en dissabte, per la qual cosa s’intuïx que els desplaçaments no finalitzaran esta vegada amb l’últim acte de les festes si no que es prolongaran durant tota la matinada.

Es mantindrà el servici ininterromput les 24 hores, amb freqüències que variaran segons el dia, la franja horària i el destí, per la qual cosa s’aconsella consultar els horaris, incrementant-se el nombre de trens en les jornades més importants, com la vespra de Sant Josep, i en els moments de major afluència d’usuaris, com per exemple els castells de focs artificials.

Informació als clients

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) distribuïx fullets informatius des dels Centres d’Atenció al Client i Punts del Client de la xarxa de Metrovalencia. L’empresa ha editat un tríptic, en castellà, valencià i anglés, en el que s’arrepleguen una sèrie de recomanacions i informació per a acudir als principals actes fallers amb el metre i el tramvia.

Per a qualsevol consulta, els clients poden acudir, personalment, als Centres d’Atenció al Client o els Punt del Client de Metrovalencia. Els dits centres es troben en les estacions de Xàtiva, Túria, Colón, Benimaclet, Aeroport, Empalme, Alboraya-Palmaret, Àngel Guimerà, Amistat-Casa de Salut, Mislata, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. També poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...