Data
05 de May de 2017

Metrovalencia oferix este cap de setmana serveis especials de tramvia per a desplaçar-se a Bebé&Mamàs en Fira València  

La freqüència de pas serà d’entre 20 i 40 minuts des de les 6 fins a les 22 hores 

També hi haurà servei especial el dia 10 pels actes commemoratius del centenari de la institució firal
La línia 2 també comunica amb el recinte firal des de la parada de Les Carolinas-Fira

Metrovalencia posa en funcionament a partir demà i fins al diumenge 7 serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al II Saló del Bebé per a Mamàs, Papàs i futures famílies, Bebé&Mamàs.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas d’entre 20 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6.00 fins a les 22 hores. 
 
El dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.03 hores i l’últim a les 21.33 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.58 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.
 
El diumenge, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 7.23 hores i l’últim a les 21.33 hores. El primer des de Fira començarà a circular a les 8.18 hores i l’últim a les 22.19 hores.
 
A més, també hi haurà servei especial el dia 10 pels actes commemoratius del centenari de Fira València. Eixe dia, la freqüència serà cada 20 minuts entre les 6 i les 22 hores. 
 
A fi d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...