Data
21 de June de 2016

Metrovalencia oferix més de 200.000 places de metro i tramvia durant la nit de Sant Joan

FGV programa circulacions especials ininterrompudes durant tota la matinada fins a l’inici del servici de l’endemà
 
La freqüència del tramvia entre Primat Reig i Eugenia Viñes serà de cinc minuts entre les 22 hores i la mitjanit
 
Circularan metros nocturns cap a Seminari, Paterna, Torrent Avinguda, Aeroport, Rafelbunyol, Marítim-Serrería i, de manera puntual, a Riba-roja de Túria, Picassent, Llíria i Bétera

Metrovalencia oferirà servicis especials en totes les seues línies durant la nit de Sant Joan, del dijous 23 al divendres 24 de juny, de manera ininterrompuda per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es produiran eixa nit en direcció a les platges.
Este servici especial forma part de les iniciatives de la Conselleria d`Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador que tenen com a objectiu millorar el servici que presta Metrovalencia i en les que es contempla incrementar els servicis nocturns de metre i tramvia, així com potenciar el transport públic.
 
L’oferta de servicis especials des de les 21 hores del dia 23 a les 5 hores del dia 24 la componen un total de 147 metros i 217 tramvies, amb capacitat per a 160.000 places, la qual cosa, unit a les circulacions des de les 21 hores fins a la finalització del servici ordinari, superen àmpliament les 200.000 places. Els servicis especials programats realitzaran 3.492 quilòmetres (2.099 de metre i 1.393 de tramvia).
 
Les línies de tramvia seran les que més es reforcen, atés que són les que més prop arriben al Districte Marítim. D’esta manera, en les línies 4 i 6 en el seu tram comú de Primat Reig-Eugenia Viñes tindran freqüències de cinc minuts des de les 22 hores a les 00:00 hores, com resultat del pas de la Línia 6 cada 20 minuts des de Tossal del Rei a Marítim-Serrería i Doctor Lluch, i les arribades a Doctor Lluch des de Mes del Rosari i Vicent Andrés Estellés cada 40 minuts en la Línia 4, als que se sumaran amb el mateix destí des d’Empalme cada 20 minuts i alguns reforços des de Pont de Fusta.
 
La Línia 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) passarà per les seues parades cada vint minuts fins a 00:00 hores.
 
A partir de la mitjanit, les freqüències es van adaptant a les necessitats de les distintes franges horàries. D’esta manera, des de les 00.00 hores fins a les 2:30 hores els tramvies de les línies 4 i 6, en el trajecte comú de Doctor Lluch-Primado Reig, circularan cada 5-10 minuts, al passar la Línia 6 cada 20 minuts des de Marítim-Serrería a Tossal del Rei i la Línia 4 cada 40 minuts des de Doctor Lluch a Mes del Rosari i Vicent Andrés Estellés i cada 20 minuts a Empalme. La Línia 8 passarà per les seues parades cada vint minuts fins a les 2:30 hores.
 
Finalment, des de les 2:30 hores fins a l’inici del servici de l’endemà, els tramvies de les línies 4 i 6 circularan cada cinc minuts en el trajecte comú Doctor Lluch-Primado Reig, gràcies a què la Línia 6 tindrà freqüències de 20 minuts a Tossal del Rei des de Marítim-Serrería i 20 minuts Doctor Lluch, i la Línia 4 tindrà unitats en servici cada 40 minuts des de Doctor Lluch a Mes del Rosari i 40 minuts Vicent Andrés Estellés i cada 20 minuts a Empalme. La Línia 8 circularà cada vint minuts 
 
Servicis especials en el metro
 
Pel que fa al metro, totes les línies tindran servicis especials durant tota la nit, però amb diferents freqüències i destins. D’esta manera, les Línies 3 i 9 es reforçaran en el tram Avinguda del Cid-Alboraya Peris Aragó fins a mitjanit amb trens cada deu minuts, 30 minuts a Riba-roja de Túria i 40 minuts a Rafelbunyol. Les Línies 5 i 7, fins a l’1 h, tindran circulacions cada 10 minuts en el tram comú Colón-Marítim Serrería, com resultat de la combinació de trens a Marítim-Serrería cada 20 minuts des de Torrent Avinguda i Aeroport.
 
Des de la mitjanit fins a l’inici del servici de l’endemà, les Línies 3 i 9 tindran unitats cada 20 minuts entre Avinguda del Cid i Alboraya Peris Aragó, a més de circular durant la nit tres trens a Rafelbunyol i un a Riba-roja de Túria. Les Línies 5 i 7, des de l’1 h fins a la primera circulació de l’endemà, circularan cada 20 minuts entre Colón i Marítim Serrería, al passar trens a Marítim Serrería cada 40 minuts, tant des de Torrent Avinguda com des d’Aeroport.
 
Quant a les Línies 1 i 2, mantindran, fins a mitjanit, freqüències de 10 minuts en el trajecte comú d’Empalme-València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent.
 
Des de la mitjanit i fins a les 2 hores, els trens circularan cada 20 minuts entre Empalme i València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent, a més d’una circulació addicional cap a Picassent, Llíria i Bétera.
 
Des de les 2 hores fins a l’inici del servici de l’endemà, les unitats circularan cada 30-40 minuts entre Torrent i  Empalme i cada 60-70 minuts cap a o des de Seminari i Paterna.
 
Les estacions més transitades s’esperen que siguen les del tramvia més pròximes a les platges, com són Doctor Lluch, La Cadena, Eugenia Viñes, Les Arenes, Marina Reial Joan Carles I i Mediterrani.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com obtindre informació en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...