Data
30 de June de 2024

Metrovalencia oferix prop de 200 tramvies diaris de les Línies 4, 6 i 8 en direcció a les platges de la ciutat de València

Metrovalencia Playas
  • Les parades més pròximes són Neptú, Canyamelar, Platja les Arenes i Platja Malva-rosa
  • Les línies de metro enllacen amb el tramvia a través de les estacions d’Empalme, Benimaclet i Marítim

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita durant el període estival l’accés a les platges de la ciutat de València de manera directa a través de les Línies 4, 6 i 8 de Metrovalencia.

Les tres citades línies de tramvia compten amb parades pròximes a la façana marítima de la ciutat que permeten que prop de 200 servicis diaris faciliten l’accés des de primera hora del dia fins a la nit. Les parades de Neptú, Canyamelar, Platja les Arenes i Platja Malva-rosa permeten accedir de manera directa a les platges de la ciutat.

En la Línia 4, Mes del Rosari-Doctor Lluch, entre les 7 i les 22 hores, hi ha un tramvia cada 10 minuts amb destinació Doctor Lluch, que passa a 5 minuts en el tram comú amb la Línia 6, des de Trinitat fins a Doctor Lluch.

En la Línia 6, Tossal del Rei-Marítim, entre les 7 i les 22 hores hi ha un tramvia cada 20 minutos amb destinació Marítim, que passa a 10 minuts en el tram comú amb Línia 4, des de Trinitat fins a Doctor Lluch.

En la Línia 8, Neptú-Marítim, entre les 7.50 i les 22 hores hi ha un tramvia cada 20 minutos amb destinació Neptú.

A més, les línies de metro enllacen amb estos servicis en l’estació de Marítim, que connecta les Línies 5 i 7 de metro amb les Línies 6 i 8 de tramvia, cada 10 minuts. Els usuaris també poden accedir al tramvia des de les estacions d’Empalme, a la qual arriben les Línies 1 i 2 de metro, i Benimaclet, que unix les Línies 3 i 9 amb els tramvies en direcció a la platja.

Cicloparcs

Una altra possibilitat que tenen les persones usuàries per a desplaçar-se fins a la platja és acostar-se a alguna de les quatre estacions de Metrovalencia que disposen de cicloparc (Empalme, Torrent Avinguda, Alboraia-Peris Aragó i Quart de Poblet), aparcar de manera fàcil, gratuïta i segura la seua bicicleta i transbordar amb metro o tramvia fins al Districte Marítim.

D’esta manera, des d’Empalme es pot agafar la Línia 4 del tramvia per a anar directament fins a les parades més pròximes a la platja; des de Torrent Avinguda es pot prendre la Línia 7 fins a Marítim, estació que té connexió directa amb les Línies 6 i 8 del tramvia; des d’Alboraia-Peris Aragó es pot pujar a les Línies 3 i 9 per a baixar-se a Benimaclet i transbordar a les Línies 4 i 6 de tramvia; i des de Quart de Poblet es pot accedir a la Línia 5 per a arribar fins a Marítim i transbordar a les Línies 6 i 8 de tramvia fins a la platja.

Servici ordinari al juliol

D’altra banda, cal destacar que Metrovalencia manté el servici ordinari durant juliol com en la resta de l’any, per la qual cosa s’oferix el mateix nombre de metros i tramvies que en els altres mesos, a excepció del mes d’agost en el qual les circulacions en els dies laborables es programen com a dissabtes.

Les persones que desitgen ampliar la informació d’estos o altres servicis poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web www.metrovalencia.es, en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv, a més de l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

28 - 06 - 2024

El Consell aprova el decret llei que prorroga sis mesos les reduccions en els abonaments de transport i títols multiviatges

La gratuïtat de les persones menors de 31 anys es mantindrà fins al 31 de desembre i la reducció del...
16 - 06 - 2024

Metrovalencia va facilitar la mobilitat de 9,2 milions d’usuaris al maig

El resultat representa el 15,65% més dels viatges realitzats en el mateix període del passat any i 1.254.975 passatgers més...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...