Data
13 de July de 2016

Metrovalencia oferix servici de tramvia a Fira València amb motiu de Dreamhack

Del 14 al 17 de juliol se celebra en el recinte firal este esdeveniment dedicat a la cultura i l’oci digital
 
La freqüència de pas el dia laborable és de vint minuts i el cap de setmana entre els vint i els quaranta minuts
 
La línia 2 del metro també comunica amb el recinte firal des de la parada dels Carolinas-Fira

Metrovalencia posa en funcionament a partir de matí 14 de juliol i durant el pròxim cap de setmana servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la sexta edició a València del festival  digital  DreamHack.
 
DreamHack és un festival dedicat a la cultura i oci digital, creat a Suècia en 1995 i que compta amb el rècord Guinness del festival digital més gran del món.
 
Durant la celebració d’esta trobada, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 20 minuts el dijous i el divendres, i entre 20 i 40 minuts el dissabte i el diumenge.
 
D’esta manera, els dies 14 i 15, el primer tramvia des de Serraría entrarà en servici a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6:33 h. L’últim des d’esta estació serà a les 21:33 h. Des de Fira, el primer serà a les 6:38 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.
 
El dissabte dia 16, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6:03 h i l’últim a les 21:33 h. Des de Fira, el primer ho farà a les 6:58 h i l’últim a les 22:19 hores.
 
El diumenge dia 17, el primer comboi a circular des de Doctor Lluch ho farà a les 7:23 h i l’últim a les 21:33 hores. Des de Fira, l’inici es realitzarà a les 8:18 h i el final a les 22:19 hores.
 
Servici especial
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metre València. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia  www.metrovalencia.com
 

Notícies relacionades

13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...
09 - 05 - 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...
08 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Dia Màgic by FIMI

Del 10 al 12 de maig se celebra el certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas...