Data
30 de May de 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Feria Valencia Metrovalencia
  • Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut especialistes en malalties al·lèrgiques
  • La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos i el cap de setmana entre 30 i 40 minuts

Metrovalencia posa en funcionament a partir del divendres 31 de maig i fins al dilluns 3 de juny servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI), l’associació de clínics, investigadors i professionals de la salut dedicada a millorar la salut de les persones afectades per malalties al·lèrgiques, amb més de 15.000 membres de 124 països i més de 50 Societats Nacionals d’Al·lèrgia.

Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia de Metrovalencia circularà els dies laborables, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les 6 i les 23 hores, mentres que el dissabte i el diumenge serà entre 30 i 40 minuts, també entre les 6.00 i les 23 hores.

El divendres 31 de maig i el dilluns 3 de juny el primer comboi eixirà des de Beteró a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 1 de juny el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i des de Fira, l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge 2 de juny, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i des de Fira l’última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...
09 - 05 - 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...