Data
04 de November de 2016

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Festa i Boda i Urbe

Des de hui fins al diumenge se celebra la Fira de Productes i Servicis per a Esdeveniments i Celebracions i la Fira Immobiliària del Mediterrani
 
La freqüència de pas serà de 20 minuts el divendres i entre 20 i 40 minuts el dissabte i el diumenge, sempre entre les 6 i les 22 hores
 
La Línia 2 també comunica amb el recinte firal en la parada dels Carolines-Fira

Metrovalencia posarà en funcionament des de hui i fins al diumenge servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira València que, en estes dates, acull la Fira de Productes i Servicis per a Esdeveniments i Celebracions, Festa i Boda, i la Fira Immobiliària del Mediterrani, URBE.
 
Durant la celebració dels certàmens, el divendres el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, mentres que el dissabte i el diumenge serà d’entre 20 i 40 minuts, tots els dies entre les 6:00 hores i les 22 hores.
 
Hui, el primer tramvia des de Serrería eixirà a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6:30 hores. L’últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21:29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6:40 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 h.
 
El dissabte, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6:03 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 21:33 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6:58 h i l’últim a les 22:19 hores.
 
El diumenge, la primera circulació des de Doctor Lluch partirà a les 7:23 hores i l’última a les 21:33 hores, mentres que des de Fira la primera unitat ho farà a les 8:18 hores i l’última a les 22:19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es).
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...